şükür kampanyasi

10.519 görüntülenme · 121 yanıt

Paylaş:
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

selamünaleyküm kardeşim 100 tanede ben okudum rabbim kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

S£w£c£nElhamdülillahi ala kulli hal

Her hal ve durumda ALLAH a şükürler olsun

"Allahümme eğınniy ala zikrike ve şükrike ve hüsnü ibadetik"
Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).

sevgili kardeşim ALLAH C.C. razı olsun şükürlerin kabul ve makbul olsun inşaallah ne mutlu ki bizlere yeterince rabbime şükredebiliyorsak
ALLAH C.C. emanet olun şükürle ve sağlıcakla kalınız hayırlı ramazanlar
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

cerennurumselamünaleyküm kardeşim 100 tanede ben okudum rabbim kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar

ve aleyküm selam canım kardeşim ALLAH C.C yüce katında
kabul etsin inşaallah
ALLAH C.C. razı olsun ALLAH C.C. emanet olun hayırlı ramazanlar sağlıcakla ve şükürle kalın
senseda

senseda

Yeni Üye · 8 mesaj

selamunaleyküm gülderen kardeşim bende şimdililk 100 tane alıyorum bunu başlattığın içinde allah c.c. razı olsun .alllaha emanet olun
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Selamün aleyküm Gülderen kardeşim inşallah iyisinizdir. 1 000 tane daha alıyorum Allahın izniyle.
senseda

senseda

Yeni Üye · 8 mesaj

selamünaleyküm kardeşlerim bugünde 100 tane daha alıyıorum rabbim cümlemizin dualarını kabul günahlarını affeyler inşallah allaha emanet olun hayırlı gunler
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

sensedaselamunaleyküm gülderen kardeşim bende şimdililk 100 tane alıyorum bunu başlattığın içinde allah c.c. Razı olsun .alllaha emanet olun

ve aleykümselam canimkardeşim çokgüzel çok sevindim asil sen ve senin gibi din kardeşlerimden allah c.crazi olsun yaptiğimiz ettiğimiz tümibadetlerimizi yüce katinda kabul ve makbul etsin sende kardeşima allah c.c emanet ol şükürle sağlicakla ve afiyetle kal hayirli ramazanlar
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

sıla1selamün aleyküm gülderen kardeşim inşallah iyisinizdir. 1 000 tane daha alıyorum allahın izniyle.

ve aleyküm canim hayirli sabahlar çok şükür elhamdülillah iyiyiz inşaallah sizlerde iyisinizdir allah c.c. Yüce katinda kabul etsin inşaallah allah c.c. Emanet olun sağlicakla şükürle ve afiyetle kalin hayirli ramazanlarb görüşmek üzere öptümmm
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Hayirli ramazanlar sevgili din kardeşlerim bende bugün 1000 kere elhamdülillah çektim çünkü rabbime ne kadar şükretsemazdir binlerce sonsuzca hamdü senalar olsun rabbime emanet olun sağlicakla afiyetle ve şükürle kaliniz rabbim tümyaptiğiniz ibadetlerinizi yüce katinda kabul etsin inşaallah aminn
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim bize sonsuz nimetler sunan rabbimize yeterince şükrediyormuyuz?
bize bu sonsuz nimetleri veren rabbime sonsuzca şükürler olsun elhamdülillah
şükürle ve sağlıcakla kalınız hayırlı ramazanlar
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim hepinizin ramazan bayramınızı canı gönülden kutlar hayırlı iyi bayramlar dilerim her şey gönlünğüzce ve dilediğinişzce olsun sağlıcakla esenlikle ve şükürle kalınız hayırlı bayramlar
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

sevgi hak edenin umut sabredenin zafer inananın mutluluk bekleyenin bunların tümü sizlerin ve sevdiklerinizin olsun bayramınız mübarek olsun iyi bayramlar
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Elhamdülillahi ala kulli hal

Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15
sevgili din kardeşlerim şükürlerimize devam ediyoruzdur umarım allah c.c. emanet olun sağıcakla ve esenlikle kalınız hayırlı şükürlü bereketli günler ve geceler sizlerin olsun
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

sevgili din kardeşlerim selamün aleyküm şükürlerimize devam ediyoz mu bizleri yaratana bize vermiş olduğu bütün nimetler için sonsuzca ve sayısızca hamdü senalar olsun elhamdülillah
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

Allah razı olsun çok yararlı oldu emegine salık kardeşim
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

ya mucibAllah razı olsun çok yararlı oldu emegine salık kardeşim

asıl allah c.c. senden ve sizlerden razı olsun kardeşim hayırlı akşamlar sağlıcakla ve esenlikle kalınız
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir...
şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

sıla1Elhamdülillahi ala kulli hal

canım arkadaşım allah c.c. hepimizin yaptığı şükürlerimizi çektiğimiz kelime i tevhidlerii ettiğimiz tövbeleri yüce katında kabul etsin makbul buyursun allah c. c emanet ol canım hayırlı akşamlar
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

Hayirli akşamlar bende 500 tane alıyorum
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.