şükür kampanyasi

10.517 görüntülenme · 121 yanıt

Paylaş:
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

yılmazcan, post: 749890, member: 16903selamünaleyküm
3 ooo ben
3 000 hanımım
selam ve dua ile.....

ve aleyküm selam sevgili kardeşlerim allah razi olsun yüce katinda kabul ve makbul etsin allah c.c. Emanet olun hayirli günler selametle eşinizle sizi bir not edeyim sağlicakla kalin selametle
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

kübra85ben de 1000 alıyorum şimdilik.

selamün aleyküm canim mevlam kabul etsin allah razi olsun sağlicakla kal allah c.c. Emanet ol
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim hanginiz bu duayı ookursa
PEYGAMBER EFENDİMİZ ALLAH RESULÜ (S.A.V) BUYURUYOR:
HER KİM SABAHA ÇIKTIĞI VAKİT (BU DUAYI) OKURSA O GÜNÜN ŞÜKRÜNÜ, AKŞAMLADIĞI VAKİT OKURSA O GECENİN ŞÜKRÜNÜ EDA ETMİŞ OLUR
DUA BU DUADIR
(ALLAHÜMME MA ASBAHA Bİ MİN NI'METİN FE MİNKE VAHDEKE LA ŞERİYKE LEKE LEKEL HAMDÜ VE LEKEŞ ŞÜKRU)
ALLAH C.C. RAZI OLSUN TÜM CEMİ CÜMLE MUHAMMED ÜMMETİNDEN ALLAH C.C. EMANET OLUN HAYIRLI GECELER ŞÜKÜRLE TÖVBEYLE VE DUA İLE KALINIZ SELAMETLE
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Gününüz hayirli bereketli olsun şükürleriniz tövbeleriniz ve dualariniz daim ve yüce mevla katinda kabul ve makbul olsun allah c.c. Emanet olun selametle selam ve dua ile
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Gelin şükredelim her an
Vakit geç olmadan
Dolaşırken damarlarımızda kan
Daha çıkmadan bu can
Gelin şükredelim mezara konmadan.
kasım hadi.
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

kasım hadi, post: 753106, member: 72384Gelin şükredelim her an
Vakit geç olmadan
Dolaşırken damarlarımızda kan
Daha çıkmadan bu can
Gelin şükredelim mezara konmadan.
kasım hadi.

selamün aleyküm kasım abi çok haklısın allah c c razı olsun yaptığınız tüm ibadetlerinizi tövbelerinizi şükürlerinizi dualarınızı yüce katında kabul ve makbul eylesin allah c.c emanet olun gün ve geceleriniz bereketli hayırlı olsun
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

selamünaleyküm hayırlı akşamlar.
Lekel Hamdü kema yenbeği li celali vechike ve li aziymi sültanik.
Manası:
Hamd zat'ına nasıl layısksa zat'ı ecelli ala'nın saltanatına,büyüklüğüne hamd olsun. buyurdu.
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

Rabbim Almış Olduğum Nefese Şükürler Olsun.......

.................
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

aleyküm selam gülderen arkadaşım hayırlı akşamlar 1 000 daha alıyorum canım Allah razı olsun senden ve bu sitedeki tüm kardeşlerimden.
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

MyKaBuS Rabbim Almış Olduğum Nefese Şükürler Olsun.......

.................

amin kardeşim allah c.c yaptığın ibadetlerini ve şükürlerini yüce katında kabul etsin selametle
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

sıla1aleyküm selam gülderen arkadaşım hayırlı akşamlar 1 000 daha alıyorum canım Allah razı olsun senden ve bu sitedeki tüm kardeşlerimden.

canım sanada hayırlı günler allah c.c senden de razı olsun yaptığın bütün ibadetlerin ve şükürlerin yüce mevla katında makbul ve kabul olsun rabbim kat ve kat sevabını versin allah .c.c emanet olun canım öptüm görüşmek üzere
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

(elhamdü lillahi rabbil alemiyne hamden kesiyran tayyiben mübaraken fihi ala külli halin hamden yüvafi niamehu ve yükafi meziydeh)
resulü ekrem (s.a.v)buyurdu:
her kim bu hamdi üç defa okursa hafaza melekleri:ey rabbimiz ,kulunun takdis ettiği hamdin künhüne vakıf değiliz. ne yazacağımızı bilemiyoruz hayrette kaldık derler Allah Teala meleklere cevaben (kulumun söylediği gibi yazınız ) buyurur.
hayırlı akşamlar şükürle duayla sağlıcakla kalın
batan güneş

batan güneş

Aktif Üye · 70 mesaj

s.a. bende 200 tane alabilirim
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

batan güneşs.a. bende 200 tane alabilirim

ve aleyküm selam sevgili kardeşim allah c.c. kabul etsin şükrünü ve daim eylesin allah c.c. emanet olun hayırlı günler
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Gülderen özdemir 100
kasim hadi 100
yolcu 2000
denizaslan 1000
bilmek 2500
aylin26 500
canan25 1000
nasirli-kalp 500
meleğim 500
SÜMEYRA 1000
LEYLA-1 1000
DİNCİ 200
SILA1 1000
MÜBAREK 1000
YURDAGÜL ÇETİN 3000
KWON_SALİM 1000
SEVDA HAFIZ 5000
MAZLUM KUL 1000
YILMAZCAN VE EŞİ 6000
KÜBRA85 1000
MYKABUS
BATAN GÜNEŞ 200
SEVGİLİ DİN KARDEŞLERİM ŞÜKÜRLERİMİZ DAİM OLSUN YÜCE MEVLAM YÜCE KATINDA KABUL VE MAKBUL ETSİN ALLAH C.C. EMANET OLUN HAYIRLI GÜNLER ŞÜKÜRLÜ GÜNLER SİZLERİN OLSUN
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

(elhamdü lillahi rabbil alemiyne hamden kesiyran tayyiben mübaraken fihi ala külli halin hamden yüvafi niamehu ve yükafi meziydeh)
resulü ekrem (s.a.v)buyurdu:
her kim bu hamdi üç defa okursa hafaza melekleri:ey rabbimiz ,kulunun takdis ettiği hamdin künhüne vakıf değiliz. ne yazacağımızı bilemiyoruz hayrette kaldık derler Allah Teala meleklere cevaben (kulumun söylediği gibi yazınız ) buyurur.
hayırlı akşamlar şükürle duayla sağlıcakla kalın
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

şükürler olsun nimetlerine
her daim verdigin nefeslerine
bir günahkarım ben
tövbeyi eksik ettirme dilimden.
türkaslan

türkaslan

Yeni Üye · 4 mesaj

selamın aleyküm düşünceniz için Allah cc razı olsun ben elhamdülillah çekmeyi bilmiyorum lütfen banada yardımcı olurmusunuz eğer kolay olursa 3000 tanede ben çekmek istiyorum ALLAH CC razı olsun şimdiden
ahsengazi

ahsengazi

Aktif Üye · 58 mesaj

hayırlı akşamlar bu gunler zor gunler gecırıyoruz aılece yınede sukuru bırakmamamk gerek dımı bende şimdilik 500 tane alayım duanızda bızlerıde unutmayın inş
ahsengazi

ahsengazi

Aktif Üye · 58 mesaj

500 almstm ama 600 okudum :a35:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.