lakin kullandığınız nick "yahova" ne demektir..?
neden bu nick'i seçtiniz..?
bi zahmet açıklasanız da bundan sonra ki yazışmalarımızı o na göre yapsak...!
Çevirdim yüzümü...
2.563 görüntülenme · 34 yanıt
yahovaKendi adım yahya yahovanın hiç bir esprisi yok aslında dilime takılmış bir yerden değişik olduğu için tercih ettim. Cep telefonumda dahi bu isimli bir dosya var.
Bahar_58"Yahova" ismin anlamini bilmediginize göre demekki Yahova türkiyede pek yaygin degil... Almanyada cok var...
ishakyakupneymiş peki..?
söyleyinde bizde öğrenelim yahova nick li kardeş te öğrensin belki değiştirmeyi düşünür...
Bahar_58Gecen hafta ilk defa basima geldi (duymustum ama hic rast gelmemistim)
tren istasyonunda idim güler yüzlü bir kadin geldi yanima elinde bir dergi vardi... birsey sorabilimiyim dedi buyrun sorun dedim din yaratilis hakkinda sorular sormaya basladi bizim bildiklerimizden cok farkli seyler... ilgilenmiyorum ben dinimi yeterince taniyorum dedim.. dergiyi vermek istedi almadim...
Yani abi bu gruplar dini zayif kisileri kandirip kendi tarifina (kendi dinlerine) cekmeye calisiyorlar... En büyük özellikleride kandirmak icin cok güleryüzlü cok kibar davranmalari...
(kusura bakma abim türkcem o kadar iyi degil umarim anlatabilmisimdir)
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
yahovaVerdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim ALLAH (c.c.) razı olsun. Bu yazıyı okuduktan sonra kendimi suçlu hissettim. Artık nicki değiştirmek FARZ oldu.
yahovaVerdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim ALLAH (c.c.) razı olsun. Bu yazıyı okuduktan sonra kendimi suçlu hissettim. Artık nicki değiştirmek FARZ oldu.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
-KAAN-Öneri/İstek/Şikayet'lerinizi (bilgi(@)islamiyet.gen.tr) adresine yöneltiniz.
yahovaMSN deki ismi değiştirdim fakat sitedekini değiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38113-tanisma · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.