tanışma
1.137 görüntülenme · 10 yanıt
s.a. arkadaşlar ismimi yanlış anlamayın hafızlığa başladığım ilk günlerde annem sürekli bana ne hafız ne hafız derdi :a12: Meak ediyom hafız olunca bana ne diyecek
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
ve aleyküm selam sıtemize hoş geldın inşallah barada umduğunu bulursun.inşallah hafız olurlun ne güzel bir mertebe bu güzel paylaşımlarını bekliyoruz allaha emanet ol
ne hafız ne hafı, post: 1137521, member: 96566s.a. arkadaşlar ismimi yanlış anlamayın hafızlığa başladığım ilk günlerde annem sürekli bana ne hafız ne hafız derdi :a12: Meak ediyom hafız olunca bana ne diyecek
vealeykum selam ne hafız ne hafı,
hosgeldin..annen yine sana aynısını dicek :D
aranızda olmaktan memnunum sewim ben hafız olduğumda annem bana başka bir şey söyler diye düşünüyorum şu an gerçekten ne hafız ne hafızım hafız olunca bende biraz değişiklik olur diye düşünüyorum :a12:
ne hafız ne hafı, post: 1137521, member: 96566s.a. arkadaşlar ismimi yanlış anlamayın hafızlığa başladığım ilk günlerde annem sürekli bana ne hafız ne hafız derdi :a12: Meak ediyom hafız olunca bana ne diyecek
aleyküm selam hoşgeldin arkadaşım.allaha emanet
ve aleyküm selam hoş geldiniz
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60165-tanisma · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.