MİRAÇ TAN GELEN HEDİYE:Bakara Suresinin son ayetleri

1.824 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

Amene r-Rasulü olarak da bildiğimiz bu ayetler, SevgiliPeygamberimize Miraç olayı sırasında indirilmiş Bakara Suresinin 285 286. ayetleridir.Bu ayetlerin sonundaki dua şöyledir:

EY RABBİMİZ!UNUTUR VEYA YANILIRSAK BİZİ SORUMLU TUTMA.EY RABBİMİZ!BİZE,BİZDEN ÖNCEKİLERE YÜKLEDİĞİN GİBİ AĞIR YÜK YÜKLEME.EY RABBİMİZ!BİZE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ ŞEYLERİ YÜKLEME.BİZİ AFFET, BİZİ BAĞIŞLA VE BİZE ACI.SEN BİZİM MEVLAMIZSIN. KAFİRLER TOPLULUĞUNA KARŞI BİZE YARDIM ET.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

EY RABBİMİZ!UNUTUR VEYA YANILIRSAK BİZİ SORUMLU TUTMA.EY RABBİMİZ!BİZE,BİZDEN ÖNCEKİLERE YÜKLEDİĞİN GİBİ AĞIR YÜK YÜKLEME.EY RABBİMİZ!BİZE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ ŞEYLERİ YÜKLEME.BİZİ AFFET, BİZİ BAĞIŞLA VE BİZE ACI.SEN BİZİM MEVLAMIZSIN. KAFİRLER TOPLULUĞUNA KARŞI BİZE YARDIM ET.

amin amin amin...
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

esselamü aleyküm hepinizin miraç kandili mübarek olsun
son osm@nlı
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

S.Aleyküm

Çok Kıymetli Bir Duadır Amenerresulu Yatsı Namazlarından Sonra, Teravih Namazlarından Sonra, Kandil ,Bayram Namazlarından Sonra Okunduğu Takdirde Çok Büyük Sevabı Vardır...

.........
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

mervenur1Amene r-Rasulü olarak da bildiğimiz bu ayetler, SevgiliPeygamberimize Miraç olayı sırasında indirilmiş Bakara Suresinin 285 286. ayetleridir.Bu ayetlerin sonundaki dua şöyledir:

canı gönülden amin...........:(
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

''
EY RABBİMİZ!UNUTUR VEYA YANILIRSAK BİZİ SORUMLU TUTMA.EY RABBİMİZ!BİZE,BİZDEN ÖNCEKİLERE YÜKLEDİĞİN GİBİ AĞIR YÜK YÜKLEME.EY RABBİMİZ!BİZE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ ŞEYLERİ YÜKLEME.BİZİ AFFET, BİZİ BAĞIŞLA VE BİZE ACI.SEN BİZİM MEVLAMIZSIN. KAFİRLER TOPLULUĞUNA KARŞI BİZE YARDIM ET.''

Rabbimiz sizlerden razı olsun kardeşim...

selametle kalınız...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

erdal''
EY RABBİMİZ!UNUTUR VEYA YANILIRSAK BİZİ SORUMLU TUTMA.EY RABBİMİZ!BİZE,BİZDEN ÖNCEKİLERE YÜKLEDİĞİN GİBİ AĞIR YÜK YÜKLEME.EY RABBİMİZ!BİZE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ ŞEYLERİ YÜKLEME.BİZİ AFFET, BİZİ BAĞIŞLA VE BİZE ACI.SEN BİZİM MEVLAMIZSIN. KAFİRLER TOPLULUĞUNA KARŞI BİZE YARDIM ET.''

Rabbimiz sizlerden razı olsun kardeşim...

selametle kalınız...

senden de razı olsun kardeşim
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sadakallahul azim.Amin amin!!

emeğinize sağlık.Selamun aleykum

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.