BAKARA SURESİ 29 Ayeti?!

3.423 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
Zaur.

Zaur.

Üye · 24 mesaj

Selam, arkadaşlar bana Bakara Suresnin Arapça yazılışı ve Türkçe karşılığının manası lazım ama metnin her ikisinde kopyalamak olsun varmı böyle bir link?!
OkanDemir

OkanDemir

Kıdemli Üye · 177 mesaj

هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ مَا فِي الْأَرْضِ
جَمِيعًا ثُمَّ اسْتَوَىٰ إِلَى السَّمَاءِ
فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ ۚ وَهُوَ بِكُلِّ
شَيْءٍ عَلِيمٌ

O, yerde ne varsa hepsini sizin için yarattı. Sonra (kendine has bir şekilde) semaya yöneldi, onu yedi kat olarak yaratıp düzenledi (tanzim etti). O, her şeyi hakkıyla bilendir.(bakara-29)
Zaur.

Zaur.

Üye · 24 mesaj

Teşekkürler Allah razı olsun, ama benim aradığım Şudur .kuranikerim.com/Arapca/bakara1.htm malesef ki tercümesin yapmak istediyim sözü kopyalıyamıyorum, acaba aynı bu yazını kopyalıya bileceyim başka bir metin varmı?

NOT: Linkin önüne www koymak gerek.
Zaur.

Zaur.

Üye · 24 mesaj

Derslik üçün o linkte ki Bakara Suresinin Arapça yazıların kopyalayıb word veya not defterine eklemek istiyorum ve istediyim sözü kopyalayarak google çevride Türkçeye çevireyim acaba bunu nasıl yapa bilirim?

Birde Arapça yazı karakterin klavyede kullana bilmem üçün acaba bir yol varmı?
Zaur.

Zaur.

Üye · 24 mesaj

Buldum dostlar Allah sevab sahibi her kesden razı olsun AMİN. .diyanet.gov.tr/KURAN/arapca_text.asp?page_id=1
Zaur.

Zaur.

Üye · 24 mesaj

Arkadaşlar en iyi Arapça Türkçe sözlük hangisidir bilen varmı?
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Zaur.

Zaur.

Üye · 24 mesaj

Çox sağol Allah herbirinizden herbirimizden razı olsun AMİN, istediyimi .diyanet.gov.tr/KURAN/arapca_text.asp?page_id=1 sitesinden buldum yine bir şey lazım olursa yardımınıza koşacağam teşekkürler.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.