dua ve duanın kabul anları ve günleri
73.331 görüntülenme · 448 yanıt
Nevin_1982ALLAH KİMİN DUASINI KABUL EDER O HİÇ BELLİ OLMAZ....
Bakara-186 : Şayet kullarım Beni senden sorarlarsa gerçekten Ben çok yakınım. Bana dua edince duacının duasını kabul ederim; O halde onlar da Benim davetime koşsunlar ve Bana layıkiyle iman etsinler ki, doğru yola gidebilsinler.
Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."
Siz de amin deyip, onun altına, sizden sonraki kişiye dua edin ins..!
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."
Siz de amin deyip, onun altına, sizden sonraki kişiye dua edin ins..!
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
moralim çok bozuktu duanın her satırını okudum içten aminler dedim.. Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
allah razı olsun dualarına amin dedirttin
Rabbim benden sonra ki kardeşimin dualarını kabul etsin, günahlarını affetsin, iki dünya saadeti versin ve bu saadette sevdikleriyle olsun.
Rabbim benden sonra ki kardeşimin dualarını kabul etsin, günahlarını affetsin, iki dünya saadeti versin ve bu saadette sevdikleriyle olsun.
Amin
Allah'ım
fayda vermeyem ilimden ,
ürpermeyen kalpten,
doyma bilmeyen nefisten,
yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız.Sen bizleri bildiğimiz ve bilmediğimiz kötü şeylerin şerrinden koru inşallah.Amin.
Allah'ım
fayda vermeyem ilimden ,
ürpermeyen kalpten,
doyma bilmeyen nefisten,
yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız.Sen bizleri bildiğimiz ve bilmediğimiz kötü şeylerin şerrinden koru inşallah.Amin.
can kırıklarımoralim çok bozuktu duanın her satırını okudum içten aminler dedim.. Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
canım neden moralin bozuk .ALLAHIMDAN tüm kalbimle diliyorum inşallah sıkıntıların bir an önce hafifler.ALLAHA emanet ol canım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37678-dua-ve-duanin-kabul-anlari-ve-gunleri · 29.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Duanın kendisi, duanın sonucundan önemlidir Dini sohbet 2 cevap
- Duanın kabul olması için Nasihatler 2 cevap
- kabul olunan duanın bir meyvesi... Dini Hikayeler 3 cevap
- necip fazıl kısakürek son anları Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 1 cevap
- Bebeklerin en zor anları :) Resimler 5 cevap
- Hayvanların Hüzünlü Anları Resimler 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.