!!!Kitap önerme!!!

2.274 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
chocolate

chocolate

Kıdemli Üye · 255 mesaj

RE: !!!Kitap önerme!!!

arkadaşlar gerçekten burda önerilen kitapları okumaya çalışın çok güzel kitaplar bir kere bitanesini okusanız devamı gelecektir eminim allaha emanet olun :)
SUMRU

SUMRU

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 578 mesaj

S.A...

KİTABÜL KAİNAT...
LÜTFEN OKUYUNUZ!!!

A.E.O...

SELAMETLE..
efsane

efsane

Aktif Üye · 75 mesaj

dini meseleler hakkında daha çok ve faydalı bilgi almak istiyorsanız semerkant kitaplarını okumanızı tavsiye ederim bende...hele dil belası ,canlar...gibi.ÖMER SEVİNÇGÜLÜN kulluğum sultanlığındır kitabı da güzel.Hele dil belası bizlere farkında olmadan işlediğimiz günahları örnekleryle çok güzel anlatıyor.zira biz kullar günahlarımızın çoğunu dilimizle işliyoruz öyle değilmi?......
firdevs

firdevs

Üye · 31 mesaj

arkadaşlar bende size cemil tokpınar ın sabah namazına nasıl kalkılır.ve diğer kıtaplarını önerıyorum.özellıkle bu kıtabı namaz kılmaya başlayamayan yada bır kılıp bır kılmayan kardeşlerıme tavsıye edıyorum.bu kıtapla inanın namazın ne kadar onemlı olduğunu ,yazarında kendi gunluk hayatından verdiği kesitlerdede goreceksiniz.rabbım bızlerı okuduğu ile iman edenlerde eylesin.
eeyupp

eeyupp

Kıdemli Üye · 106 mesaj

bende hüseyin ünalın kurtarın beni adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim çok güzel dini bir kitap :)
eeyupp

eeyupp

Kıdemli Üye · 106 mesaj

sizlerin bildiği başka güzel kitap yok mu????? bunların çoğunu biliyorum da:)
Resit

Resit

Yeni Üye · 6 mesaj

kitap önermeleriniz için tşk..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.