!!!Kitap önerme!!!

2.274 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
chocolate

chocolate

Kıdemli Üye · 255 mesaj

Arkadaşlar ben şuanda emine şenlikoğlunun kitaplarını okuyorum bu kadar dini güzel bir şekilde anlatan birini daha görmedim tavsiye ederim...Özellikle maria, bize nasıl kıydınız, çin işkencesi... (Bu yazarın kitapları dini konular içermektedir/ özellikle dininden şüphe edenlere mariayı okumalarını tavsiye ediyorum eminim din hakkında şüpheleriniz varsada gidecektir)
SİZİNDE TAVSİYE EDİCEĞİNİZ KİTAPLARI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM...
Selametle... ;)
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

RE: !!!Kitap önerme!!!

Allah razı olsun kardeş Maria ve Çin İşkencesini ben okudum çok memnun kaldım
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

arkadaşlar bende size halit ertuğrulun kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum vakıf kitap evinden alabilirsiniz okuyunca çok etkileniyorum:DB):p
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

ismaill

ismaill

Yeni Üye · 9 mesaj

arkadaşlar birde (şeytan bu kitaba çok kızacak adlı kitap'ı mutlaka okuyun ) ben okudum çok güzel 3 kitap halinde bir setB)
medina

medina

Kıdemli Üye · 148 mesaj

"Okuyamamaktan kork! Bütün tehlke okuyamamaktan çıkar".Gerçekten okumak çok güzel arkadaşlar okumayı sevelim sevdirelim bence hediyelerin en güzeli ve faydalısı kitap oluyor ben öyle yapıyorm.Emine şenlilkoğlunun kitaplarından biride "idamlık genç" bu kitabı okurken göz yaşlarınıza engell olamıcaksınız.Arkadaşların dediği gibi Halit Ertuğrul hocamızın kitapları da çok güzel hemen hemen kardeşlerim ve ben hepsini okuduk.Bu gün kardeşim bana yeni bir kitap alıcak heycanla bekliyorum:) Rabbim okuyan ve okuduklarıyla amel ednlerden eylesin. Rabbime emanet olunB)B)
cigdem

cigdem

Mübarek Üye · 548 mesaj

Ben şu an Mehmet Akarın Akşam Çayı adlı kitabını okuyorum.Çok zevkli ilerliyor.Tavsiye ederim.Birde halit ertuğrulun kitapları harikaaa.
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

S.A. Benim de elimde şu an Emine Şenlikoğlu'nun İdamlık Genç kitabı var. Kesinlikle okunmalı.
chocolate

chocolate

Kıdemli Üye · 255 mesaj

emine şenlikoğlunun idamlık genç kitabını okumadım ama şimdi merak ettim okuycam mutlaka ;)
hasan68

hasan68

Aktif Üye · 67 mesaj

Şu Çılgın Türkler

Turgut Özakman
DaIsY

DaIsY

Üye · 16 mesaj

kesinlikle mustafa islamoğlunun kitaplarını tavsiye ediyorum... her şeye çok titizlikle yaklaşıyor ve hep br açıklaması oluyor ve hepside logical açıklamalar...:)
hasan68

hasan68

Aktif Üye · 67 mesaj

mustafa islamoğlunun

hmm duymamıştım.. bide bu yazarın eserlerine bi bakalım saoll
chocolate

chocolate

Kıdemli Üye · 255 mesaj

huzur sokağı (şule yüksel şenler)
zevkle okuyacağınıza inanıyorum.Aşkla dini çok güzel şekilde kaleme almış harika ;)
hasan68

hasan68

Aktif Üye · 67 mesaj

prof.dr. mehmet zeki AYDIN

din öğretiminde yönetemler

süper bişey tavsiye ederim
ayse karatas

ayse karatas

Kıdemli Üye · 105 mesaj

S.A KARDEŞLER HALİT ERTUĞRULUN TÜM ESERLERİNİ TAVSİYE EDERİM.ÖZELLİKLE DÜZCELİ MEHMET KENDİNİ ARAYAN ADAM VE KENDİMİ BULDUM
sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

B)selam arkadaşlar bende şule yüksel şenler in huzur sokağı adlı kitebını okumanızı öneririm a.e.oB)
chocolate

chocolate

Kıdemli Üye · 255 mesaj

saolun arkadaşlar kitap önerileriniz için
merve18_19

merve18_19

Kıdemli Üye · 172 mesaj

huzur sokagı harıka bır kıtap gercekten okunması gereken bır kıtap...sıddetle tavsıye ederım...sevıl kardes katılıyorum sana
sahra

sahra

Aktif Üye · 63 mesaj

evt bende halit ertuğrulun ve emine şenlikoğlunun çoğu kitabını okudum ve gerçekten çok harika tavsiye ederim ve raif cilasunun kitaplarını da tavsiye ederim
chocolate

chocolate

Kıdemli Üye · 255 mesaj

yeni nesil ve yeni toplum=metin köse
gençliğin imanını sorularla çaldılar=emine şenlikoğlu
davet yolunda dökülenler=fethi yeken
Selametle... boş vakitlerimizi bu gibi kitapları okumakla geçirelim :)
eeyupp

eeyupp

Kıdemli Üye · 106 mesaj

bunları okumaya çalışıcam :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.