!!!!!!!!!!!!!!!bizi öldürün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.924 görüntülenme · 25 yanıt
Efendimiz, sahabeler görse bu halimize ne derlerdi kimbilir.acaba beni görmeden iman edenler benim kardeşimdir diyen resulullah yine ayni şeyi söylermiydi.o'nun döneminde bir yahudi bir müslüman kadina tuzak kurup edep yerlerini açmiş diye tüm müslümanlar savaşmişlardi.şimdi bizim namusumuz hangi müslümana emanet....
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 717041, member: 20924Allah mehmet akife rahmet eylesin inşallah....nuresma kardeşim şiir çok güzel uymuş bu yaziya emeğine sağlik...ama kişiler öyle bir dalmiş ki dünya menfaatine...kaçiyoruz...kaçiyoruz ...kaçiyoruz....
kimbilir kendimizden kaçıyoruz belki de...:gulegule
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
selamün aleyküm hayırlı sabahlar hemşerim ığdırlı olduğunu öğrenince çok sevindim bende doğubeyazıtlıyım
kardeşim önemli bir konuya deyinmişsin ALLAH CC razı olsun bu çaresizce beklemek bizleride kahrediyor devlet büyükleri amerikanın arkasından koşmaya devam ederse sıra bizlerede gelecektir çünki amerikanın kuklası olduk bide doğrudan maddi destek bizlerden yani müslümanlardan geliyor bizler kulanıyoruz onların ürünlerini caca cola bizim sırtımızdan devleşti din kardeşlerimize hiç bir yardım edemiyorsak boykotla destek verebiliriz bu bir insanlık borcudur ALLAHA CC emanet olun selam ve dua ile
kardeşim önemli bir konuya deyinmişsin ALLAH CC razı olsun bu çaresizce beklemek bizleride kahrediyor devlet büyükleri amerikanın arkasından koşmaya devam ederse sıra bizlerede gelecektir çünki amerikanın kuklası olduk bide doğrudan maddi destek bizlerden yani müslümanlardan geliyor bizler kulanıyoruz onların ürünlerini caca cola bizim sırtımızdan devleşti din kardeşlerimize hiç bir yardım edemiyorsak boykotla destek verebiliriz bu bir insanlık borcudur ALLAHA CC emanet olun selam ve dua ile
selamün aleyküm kardeşim.söylediklerin konusunda haklısın...ALLAH C.C BÜYÜKTÜR İNŞALLAH.ama yapılacak ne var ,konuşmaktan başka bir şey yapmıyoruz...kendi aramızda konuşup üzülüyoruz sadece bu müslüman kardeşlerimiz için.ALLAH BİZLERİ DE AFFETSİN..BU ARADA IĞDIRLI DEĞİLİM FAKAT IĞDIR DA İKAMET EDİYORUM....SELAMLAR...
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37485-bizi-oldurun · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Haham: Kundaktaki bebeklerini öldürün! Boykot 4 cevap
- ANNE ANNE, ALLAH BİZİ GÖRÜYOR!!! Dini Hikayeler 10 cevap
- Anne anne, Allah bizi görüyor Kıssadan Hisse 18 cevap
- namaz bizi insan kılar... Fıkıh ve Akaîd 12 cevap
- Sizi tokluk öldürdü bizi de açlik diriltti Dini sohbet 1 cevap
- namaz, bizi dirilten namaz... İslami Bilgi ve Kaynaklar 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.