miraçta mevla (c.c) bizi şikayet etti
989 görüntülenme · 1 yanıt
Dünyada onları en son ümmet yaptım ki, kabir de kalmaları uzamasın, mahşere yakın olsunlar.
Onları en sona bıraktım ki, bütün ümmetlerin haberini okusunlar, ama onları hiçbir ümmet okumasın.(Günahlarımızı v.s. bilmesinler)
Selamün Aleyküm
Kardeşim Allah c.c. razı olsun çok harika bir paylaşım olmuş gözlerim doldu okurken iyi ki Müslümanım şükürler olsun Rabbimi vede Peygamberimide çok ama çok seviyorum
Selam ve dua ile kal...
Onları en sona bıraktım ki, bütün ümmetlerin haberini okusunlar, ama onları hiçbir ümmet okumasın.(Günahlarımızı v.s. bilmesinler)
Selamün Aleyküm
Kardeşim Allah c.c. razı olsun çok harika bir paylaşım olmuş gözlerim doldu okurken iyi ki Müslümanım şükürler olsun Rabbimi vede Peygamberimide çok ama çok seviyorum
Selam ve dua ile kal...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36250-miracta-mevla-c-c-bizi-sikayet-etti · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- miraçta mevla (c.c) bizi şikayet etti Allah (c.c) Hazretleri 5 cevap
- Peygamber Efendimizin (sav) Miraçta Cehennem Bekçisi Malik İle Konuşması Ahiret ve Kıyamet 2 cevap
- Peygamber efendimiz Miraçta Allahı Gördü mü ? Dini sohbet 2 cevap
- Peygamber Efendimizin sav Miraçta Cehennem bekçisi Malik ile konuşması Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 7 cevap
- Efendimiz'in Miraçta gördüğü kadınlar.. Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- Lozan Da Bizi Kim Temsil Etti ( HAHAM BAŞI ) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.