Toprak Olmak İstiyorum ALLAHIM
3.573 görüntülenme · 35 yanıt
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Değerli Emin abimiz.
Emeğinize sağlık. Rahman c.c razı olsun inşallah.. Çok nadide ve naif çalışmalar idi her biri.. Beğeniyle okuduk, istifadelendik hamd olsun.. Rahman c.c tesirli ve feyizli kılsın inşallah.. Topraktan yaratılmış olmamız, toprağın özüne de meyyal olduğumuz manasına geliyor. Toprak gibi sabırlı, fedakar, verimli ve toprak gibi sadık inşallah.. Yüreklerimizde, şahsiyetimizde ve tasavvurumuzda güller açsın istiyorsak, zemini oluşturmalıyız.. Toprak zeminimizi.. Zeminimizi iman, ihlas, şecaat, takva ve feraset ile sularsak, güllerle donanmış olacağız inşallah.. Toprak gibi olamadıkça ne güllere talip olabiliriz, ne de bir ''gül işçisi'' olabiliriz..
Rahman c.c, toprak gibi sabrı bilip cennet baharına ulaştırsın bizleri inşallah.. Güller de azmimizin şahidi olsun.. Selam ve baki Dua ile En Emin'e emanet olunuz.
Aleyküm selam kardeşim .
çok çok sağolasın duaların için AMİN AMİN AMİN kardeşim.
ALLAH razı olsun selametle RABBİME emanet olunuz.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

_şimal_Toprak olmak istiyorum Allah’ım!..
Yanımda Kevserler aksın şıril şırıl!.Ben de Kevser selinde coşmuş ve sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennet’inde...
EMEĞİNE SAĞLIK....
Sağolasınız ALLAH razı olsun selametle kalınız.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
Toprak olmak istiyorum Allahım!..
selamün aleyküm .çok hoştu.Rabbim razı olsun.cennetehli olmayı hakediyorsam toprak olmak isterim:(Rabbim günahlarımı affetsin.selam ve dua ile kalın .
€bru;761263Es-Selamün Aleyküm çok hoş olmuş paylaşım için Allah razı olsun...
Aleyküm selam kardeşim.
Teşekkürler sizlerdende ALLAH razı olsun sağolunuz

yesim efil, post: 761299, member: 77129çok çk çok güzel bir paylaşim eline sağlikk
Sağolunuz ALLAH razı olsun selametle kalınız.

mahsun kul“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
selamün aleyküm .çok hoştu.Rabbim razı olsun.cennetehli olmayı hakediyorsam toprak olmak isterim:(Rabbim günahlarımı affetsin.selam ve dua ile kalın .
Aleyküm selam kardeşim.
ALLAH (C.C.)cümlemizi cennetine kabul buyurur inşaallah selametle kalınız.

Peçeli-BülbülEs-Selamün Aleyküm çok hoş olmuş paylaşım için Allah razı olsun...
Aleyküm selam kardeşim sağolunuz ALLAH razı olsun selametle kalınız.

Nur_u Secde“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
HAK razi olsun kardesim cok güzeldi dua ile zeynep
DÜSMAN ARARSAN NEFSIN YETER
yesim efil, post: 761299, member: 77129çok çk çok güzel bir paylaşim eline sağlikk
sağolunuz kardeşim ALLAH razı olsun selametle kalınız.

Nur_u Secde“Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı.
Aleyküm selam kardeşim.
sağolunuz ALLAH (c.c) ya emanet olunuz.
selametle.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37417-toprak-olmak-istiyorum-allahim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gül bitirmek için toprak olmalı..Toprak olmak istiyorum Allahım!.. Dini sohbet 14 cevap
- Toprak ol toprak, gül bitsin sende, ancak topraktır kavuşan güle Dini Hikayeler 21 cevap
- toprak olmak istiyorum Şiirler 4 cevap
- Toprak olmak istiyorum! Dini sohbet 2 cevap
- toprak olmak istiyorum Şiirler 3 cevap
- Toprak Olmak İstiyorum ALLAH’ım!... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.