Abim sizlerede Hayırlı Akşamlar .. Hayırlı İşler Dilerim .. konuyuda Saptırdım Biraz sanırım ..
selametle.

2.720 görüntülenme · 31 yanıt

gecekondu, post: 713436, member: 78579s.aleyküm Fanatik Beşiktaşlı mı diyim acaba :a01: abi yeğenlerinin oturduğu semtler çok güzel sakin yerler .. bizede 2 otobüslük uzaklıkta ve maçlara geliyorlarsa eğer Ankaragücü Trübünlerinin pek sakin olduğunu söyleyemem Rabbim Yardımcıları Olsun .. Kötü Yollara Sapmaktan Korusun İnşallah
Abim sizlerede Hayırlı Akşamlar .. Hayırlı İşler Dilerim .. konuyuda Saptırdım Biraz sanırım ..
selametle.
kasım hadi, post: 713428, member: 58965ALLAH sendende razı olsun.
ben elimden geleni yapmaya çalıştım.yinede yapacam.ama fazla yüklenmek istemiyorum.yoksa bamlarlar.o yüzden yavaş yavaş onlara gerçekleri izah edecem.tabi iman olmazsa sen istedigin kadar anlat.yine aynı olurlar.
bir kagızmanlı ile evli olduguna sevindim.hemşeri olmuşuz.:a21:
eşinin adı ne.belkide tanırım kendini.odamı ögretmen.
ben kagızmanın camuşlu köyündenim.soy adım turan.kasım hadi turan.belki tanır.
resimleri gönderirsen menun olurum.bu sitede yayınlada herkeste memleketimi görsün.selametle
tevbeYA-HAK, post: 713927, member: 16903kasım abi merhaba.soyadın da çok tanıdık gerçekten.senin köyünden mi bilmiyorum ama emekli bir öğretmen var tanıdığım MEHMET SALİH TURAN.şuan izmire yerleşmiş emekli olmuş.bir nevi benim kağızmanlı biriyle evlenmeme vesile olan kişi.seni de çok merak ediyordum gerçekten şimdi daha çok merak etmeye başladım.en kısa zamanda kağızmanın resimlerini yayınlamaya çalışacağım burada.selametle abi...görüşürüz..eşim merkezden.kümbet mahallesinden dalkılıç ailesinden...
tevbeYA-HAK, post: 713974, member: 2262kasım abi allah seni buralara kavuştursun inşallah.ama bence bir gel gör memleketini.insanları sıcacık ben batıda görmediğim sevgiyi,ilgiyi kağızmanlılarda gördüm .çok içten ve samimi insanlar.eğer gelirsen seni misafir ederiz vallahi abim.kalacak yer çok burada.tüm içtenliğimle davet ediyorum inşallah gelirsin.haber edersin seni ağırlarız.selametle abim...
zeynep.s, post: 713980, member: 2262Selamun Aleyküm Kasım Abim.Rabbim onları ıslah etsin.Rabbim,kalbimizden imanımızı zayıflatanlardan eylemesin İnşallah.Allaha emanet olun...
merdiven, post: 714212, member: 78579Bu günlerde allah peygamber lafizlarini kimse duymak istemiyor gerçekten özel günler dişinda ,ama herkesin duyacaği bu lafizlari duymak için can atacaklari öyle bir gün varki o zaman ne yapacaklarini çok merak ediyorum şahsen
yaşadiğiniz gibi ölürsünüz öldüğünüz gibi haşredilirsiniz........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37283-meger-ne-cok-munafik-varmis · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.