Amatörce Çekimlerimiz
144.712 görüntülenme · 1.485 yanıt
ferahhfezagüzel
bekleseydiniz birde koşarken çekseydiniz .. daha güzel olurdu..
emeginize saglık ... devamını bekliyoruz .. farklı kareler ..
yok o yuksek bir yerdeydi..ve olece durmuştu poz verir gibi...koşsa çekemezdim...
bu resimde ay ve yıldızları PS de yaptım..aslında çekerken tam aynı yerde ay vardı ama belirgin degildi..

Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
_KAAN_Merakımdan soruyorum azerbaycanlı kardeşim bu kareler sizin çekimleriniz mi?
evet abi çekimlerin hepsi bana ait...bazılarında zamanını bile yazdım köşesine...gül çiçek resimleri zaten bahçde çektim..digerleri İran da ve ya Bakude çektim...
soru sanki bir az şey olmuş profesyonel çekim gibi sanki, acaba sahiden ben mi çekmişim gibi :)...
Allah ın iznile hepsi bana ait...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Evet kardeşim,acaba bu kareler bu kardeşe mi ait diye çelişkide kaldım zan'da meyil olmadan sorayım dedim.Gerçekten güzel kareler emeğine sağlık.Devamını bekleriz.
Selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız,hayırlı ve bereketli geceler dilerim kardeşim.
Selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız,hayırlı ve bereketli geceler dilerim kardeşim.
Azerbaycan_lievet abi çekimlerin hepsi bana ait...bazılarında zamanını bile yazdım köşesine...gül çiçek resimleri zaten bahçde çektim..digerleri İran da ve ya Bakude çektim...
soru sanki bir az şey olmuş profesyonel çekim gibi sanki, acaba sahiden ben mi çekmişim gibi :)...
Allah ın iznile hepsi bana ait...
_KAAN_Evet kardeşim,acaba bu kareler bu kardeşe mi ait diye çelişkide kaldım zan'da meyil olmadan sorayım dedim.Gerçekten güzel kareler emeğine sağlık.Devamını bekleriz.
Allah sizden razı olsun...inşallah gene ilham gelir de gene resim çekerim...bu paylaştıklarım once çektiklerim

maşallah güzel resimler...fotograf makineniz olsa kim bilir nice güzellerini çekersiniz...devamını da bekleriz
Azerbaycan_limaşallah güzel resimler...fotograf makineniz olsa kim bilir nice güzellerini çekersiniz...devamını da bekleriz
ALLAH razı olsun. Sizlerin resimlerinin yanında sönük kalıyorlar... Herkesin eline sağlık, süper resimler hepsi, çok beğendim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.