Amatörce Çekimlerimiz
144.714 görüntülenme · 1.485 yanıt
maşallah sizin resim de güzel...profesyonel misiniz?...ben önceki sayfalaera daha bakmadım hepsine bakacam inşallah
ben kötü bir şey sormadım ki, sadece profesyonel fotoğrafcı mısınız dige sordum..neyse bakarım inşallah..bu yaprak da güzel..ben çok az çeke biliyorum malesef..yoksa paylaşırdım...
_KAAN_, post: 708530, member: 74504İSTANBUL
bu çok güzel kardeşim...yer İstanbul olunca güzellikler çok oluyor...inşallah ben de çekerim orada bir gün resim..
Kaan kardeşim sayfa 15 de paylaşmış olduğunuz iki deniz kıyısı resimleri güzel alıntı yapamadım..
ferahhfezagerçekten diğer sayfalara bakmadıgınz anlaşılıyor bakmış olsaydınız . bana sormazdınız .. kardeşlerimizin harika kareleri var ...teşekkür ederim ..
30 sayfa izledim...güzel resimler var..sorumu da geri aldım...:)..amator fotografcisiniz inşallah..
Azerbaycan_liben kötü bir şey sormadım ki, sadece profesyonel fotoğrafcı mısınız dige sordum..neyse bakarım inşallah..bu yaprak da güzel..ben çok az çeke biliyorum malesef..yoksa paylaşırdım...
Azerbaycan_li30 sayfa izledim...güzel resimler var..sorumu da geri aldım...:)..amator fotografcisiniz inşallah..
evet işte bende tam bunu demek istemiştim .. ; )
selam ve dua ile kardeşim ..
begendiginize sevindim smyyes kardeşim...
son alımntı etidginiz çiçek gereçekten degişik..çeken kardeşiç elin sağlık..Allah"ın renk sanatı...çiceçkler ise sanki özenle sıraya dizlmiş gibi...subhanallah...
son alımntı etidginiz çiçek gereçekten degişik..çeken kardeşiç elin sağlık..Allah"ın renk sanatı...çiceçkler ise sanki özenle sıraya dizlmiş gibi...subhanallah...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Genelde Nisan ayı gibi bahçemizde tekrar çıkmaya başlarlar.Diğer resim çiçekleride öyle,bahçe işleri ile uğraşmak keyiflidir.Çiçekler ve etrafa yadığı hoş kokularla...Selametle kalınız kardeşim.
smyyesne kadar güzel bir çiçek.hiç böylesine rastlamamıştım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.