Gıcık olduğum bir kelime var...

3.259 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

Kesinlikle...
"AY...!! UMAROMMM..!!!"
:D:D
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

haklısın kardeşim böle çokacayip sözler var birdiğer gıcıkolduğum söz de cenneti değişmem saçının teline kurban olurum sana yazmakla bitmez böle densizsözler....
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

Haklisin kardeşim inşallah yola gelirler
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

inşallah.:.
cihanyangin

cihanyangin

Aktif Üye · 66 mesaj

senoklisevgili abilerim ablalarım,
öncelik ile s.a.
Farkında mısınız?sanatçıların çoğu şu kelimeyi kullanıyor:
"beni sizler yarattiniz"
haşa tövbe tövbe diyorum her duyduğumda ama..
Bunlar aklı başında yetişkin insanlar..şu kadarcık şeye akılları yetmiyor mu?
"bizi allah(c.c) yaratti..."
bu yüzden bunu boykot etmek istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum...
:evet

tamam haklisin arkadaşim ama iyi yöndende düşünmek lazim belki kötü niyetten sölemiyorlar sizler sayesinde varim gibi mesela olabilir kötüye yormamak lazim iyimser olmak lazim hepimizi tabikide allah yaratti ama iyimser olmak lazim yinede teşekürler
Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Aktif Üye · 96 mesaj

Para bşalarını döndurmuş anlaşılan hıç bır şeyin farkında degıller..
semra_06

semra_06

Aktif Üye · 84 mesaj

Aleyküm selam ablacığım sonuna kadar destekliyorum fakat bu cümleyi günlük hayattada malesef çoğu zaman duyuyoruz örn Biraz yaratıcı ol
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
onlar senin tırnagının içindeki pislik olamazlar.selametle
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

evet güzel kardeşim boykotuna katılıyorum.Allah ıslah etsin ne diyelim..selametle..Allah'a emanet olun.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

canım kardeşim gerçekten güzel bi konuya değinmişsin seni tebrik ediyorum.ALLAH razı olsun senden.bende senin gibi çok sinir oluyorum bu yaratmak kelimesini insanlar kendi aralarında birbirleri için söylemelerine.mesela şöyle söylüyolarr şarkılar içinde beni sen yarattın.çok yaratıcısın kelimesi bile bence çok kötü bi kelime biz kimiz ki karşımızdaki insana çok yaratıcısın diyebiliyoruz.RABBİM eğer böyle bi günah işlediysek ki ben işledim biliyorum bunu affetsin hepimizi.niyetler amellere göredir biliyosun kardeşlerim.ALLAH RAHİMDİR RAHMANDIR.affeder inşaalah hepimizi
_BEGÜM_

_BEGÜM_

Aktif Üye · 56 mesaj

bi de şöyle diyenler var:becerikli insanlara ay çok yaratıcı bir insan falan diyolar.haşa.bu da yanlış yani
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

konumlandırma..

konumlandırma..

Kelime evet bazı arkadaşlarımıza gıcık...uygunsuz gelebilir ancak..bu kelimenin söylenmesi uygunmudur? değilmidir ?gibi bir araştırmaya girmeden burada yorum yapmak o kelimenin gıcıklığından daha çok gıcık olsa gerek diyorum..konuyla ilgili kelimenin söylenmesiyle ilgili cevaz veren alimler vardır...ben konunun bu tarafından çok ararştırma yapmayanları bir nevi araştırmaya sevk etmek için sayfaya katıldığımı beyan ederim..
vesSelam...
... belagat..
emimur

emimur

Kıdemli Üye · 157 mesaj

selamün aleyküm kardeşim evet çok haklısın ben mesela kendi yaptığımız ürettiğimiz bir şeye tövbe ben yarattım denilmesinede çok kızıyorum bu ne olursa olsun ALLAH razı olsun.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

senokllicim koskaca aklı başında insanlar diyosunda her aklı olan maalesef allah'ı bilmiyor ki...ilim bilmek herkese nasip olmuyor işte...ALLAH'ı bilmek de....
ÂNI YAŞA...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm kardeşim haklısınız..
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

senokliSevgili abilerim ablalarım,
öncelik ile s.a.
Farkında mısınız?Sanatçıların çoğu şu kelimeyi kullanıyor:
"BENİ SİZLER YARATTINIZ"
Haşa tövbe tövbe diyorum her duyduğumda ama..
Bunlar aklı başında yetişkin insanlar..Şu kadarcık şeye akılları yetmiyor mu?
"BİZİ ALLAH(C.C) YARATTI..."
bu yüzden bunu boykot etmek istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum...
:evet

aleyküme selam ablacım nasılsın.evet çok gıcıklar.yetmez ablacım yetmez onlar paraya güzel giyinmeye meraklılar.ALLAH hidayet versin .amin.bende bayram gelince deliye hergün bayram diyorlar ya ona kızıyorum.Allah bize bayram hediye etmiş beğenmiyorlar.allah akıl versin abla.:a15:
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

aferin ablacım böle doru yolda ol asla o kendini paralayan sanatçılardan olma:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.