selamın aleyküm mümin kardeşleri(günde 80 defa allah a isyan eden bir insan nasıl müslümanım diyebil

1.282 görüntülenme · 1 yanıt

Paylaş:
seyfullah87

seyfullah87

Yeni Üye · 2 mesaj

selamın aleyküm mümin kardeşleri(günde 80 defa allah a isyan eden bir insan nasıl müslümanım diyebil

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
kardeşlerim bildiğimiz gibi 32 farzın 12 si namazda ve namaz kılmak içinde abdest almamız lazım bununda farz ı 4 tür.eğer bir 5 vakit namaz kıladığımızda neler olur sizce_? bence şu olur 5 vakitin namazın kılmamak demek 12*5=60 defa allaha isyan demek 32 farzdan hergün 5 vakit 12 si uygulanır.haliyle abdestsiz namazda kılınamayacağına göre 5*4=20 abdest almayarak ta günün 5 vakti 4 farz ını yerine getirmediği içinde ordan günde 20 defa isyan edilmiş oldumu.toplam 80 defa günde bi kul nasıl isyan edebilir_?etti peki nasıl ben elhamdürillah müslümanım diyebilir_?
elbetteki kelimeyi şehadet getiren herkes müslümandır lakin32 farzın 16 farzını yerine getirmeyerek edilen yemin ve inanmanın ne anlamı kalır_?
kardelerin hepimiz günde 1 saat imizi birçok şeye harcaya biliyoruz gereksiz zaman harcamalarımızı biraz kısınca günde 5 vakit namaz kılınabiliniyor ve günde 5 vakit namazın abdesttide alınabiliniyor buna en büyük örnek benim ben bilgisayar başında yaklaşık 10 saat harcayan birisiyim bunda 1 saat ayırdım ibadetime ve dua ediyorum allahım ettiğim dualarımızı ve yerine getirmeye çalıştığım ibaderlerimi kabul eder cümleten selametle
selamın aleyküm
irem_nur

irem_nur

Üye · 28 mesaj

RE: selamın aleyküm mümin kardeşleri(günde 80 defa allah a isyan eden bir insan nasıl müslümanım diy

RE: selamın aleyküm mümin kardeşleri(günde 80 defa allah a isyan eden bir insan nasıl müslümanım diy

Aleykümselam Seyfullah kardeşim Amin İNŞALLAH. Elinize sağlık çok haklısınız bu güzel paylaşımınız için ALLAH sizden razı olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.