5 ay once berberde tras olurken ensemde hafif kızarklık oldu o gundur bugundur seytan bana vesvese verıyor sureklı bır hastalık kaptigimi esime bulastiracagimi ceheneme gidecegimi soylüyor cumartesi Allah(c.c.) kısmet ederse evlencegim ve malum gece bu korkularımın tavan yapcagimi ve ne yapcagimi bilemiyorum test yapirdim temiz cıktım ama seytan surekli kulagima fisildiyoo arkadaslar biliyorum hersey Allahin nasibi ile olur bunlari dusunmekte gunah ama icimde acaip bir huzursuluk var boyle bir olay karsisinda siz neyapardiniz yorumlarınızı bekliyorum teşekkurler.
Acil yardim arkadaslar
1.744 görüntülenme · 9 yanıt
Oncelikle selam arkadaslar benim başım seytan vesveseleri ile derte 2 gun sonra evlencegim ve ne yapcagimi bilemiyorum bundan
5 ay once berberde tras olurken ensemde hafif kızarklık oldu o gundur bugundur seytan bana vesvese verıyor sureklı bır hastalık kaptigimi esime bulastiracagimi ceheneme gidecegimi soylüyor cumartesi Allah(c.c.) kısmet ederse evlencegim ve malum gece bu korkularımın tavan yapcagimi ve ne yapcagimi bilemiyorum test yapirdim temiz cıktım ama seytan surekli kulagima fisildiyoo arkadaslar biliyorum hersey Allahin nasibi ile olur bunlari dusunmekte gunah ama icimde acaip bir huzursuluk var boyle bir olay karsisinda siz neyapardiniz yorumlarınızı bekliyorum teşekkurler.
birincisi düğüne çağırmıyon valla çok kırıldık forumca bunu söliyeyim:)..
ikincisi kardeşim Allah mesut etsin inşallah.sen şeytanın vesveselerine kanma.ona kalsa hiçbişi yapamayız.şeytan ölüm anında bile sana su gösterıyor düşün o vesveseyı.sen yaratana sığın.bak Allahın izniyle yuvanıda kuruyorsun,mevlam hayırlı bir evlilik huzurlu bir yuva olmasını nasip etsin..senın yapacağın tek iş var şimdi..
duanı et,yuvana gir,yengemı mutlu et..takma hiçbirşeyı kafana..Allaha sığın..he demişsin ya siz ne yapardınız..ben şahsen böyle yapardım..bak benden sana tavsiye dostum..yengeme jest yap,ama haberi olmasınevi güllerle donat,düğün dönusu yengeme jest olsun..:)hadi mutluluklar.pastamı isterim:)
ikincisi kardeşim Allah mesut etsin inşallah.sen şeytanın vesveselerine kanma.ona kalsa hiçbişi yapamayız.şeytan ölüm anında bile sana su gösterıyor düşün o vesveseyı.sen yaratana sığın.bak Allahın izniyle yuvanıda kuruyorsun,mevlam hayırlı bir evlilik huzurlu bir yuva olmasını nasip etsin..senın yapacağın tek iş var şimdi..
duanı et,yuvana gir,yengemı mutlu et..takma hiçbirşeyı kafana..Allaha sığın..he demişsin ya siz ne yapardınız..ben şahsen böyle yapardım..bak benden sana tavsiye dostum..yengeme jest yap,ama haberi olmasınevi güllerle donat,düğün dönusu yengeme jest olsun..:)hadi mutluluklar.pastamı isterim:)
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
kardeş sen zaten tedbirini almışsın test yaptımışsın ..ozaman vicdanende rahat ol...
unutmaki şeytan yanlız imanlı insanlarla uğraşıyor yoksa imansızlarla niye uğraştın imanı gitmiş zaten...ibadetlerini düzenli yerine getirmeye calış ve seytanın zehirli okların akarşı dualarını okumayı ihmal etme...
bu günlerde cok huzurlu ve mutlu olmalısın karedeşim..
tatlı telaşlar bunlar..
alla iki cihanda da aziz eylesin dua ile aeo
unutmaki şeytan yanlız imanlı insanlarla uğraşıyor yoksa imansızlarla niye uğraştın imanı gitmiş zaten...ibadetlerini düzenli yerine getirmeye calış ve seytanın zehirli okların akarşı dualarını okumayı ihmal etme...
bu günlerde cok huzurlu ve mutlu olmalısın karedeşim..
tatlı telaşlar bunlar..
alla iki cihanda da aziz eylesin dua ile aeo
s.a kardesim seytanin ve Şeytanasmis inlararin serrinden allaha sigin
suphesiz allah herseyi bilen ve isitendir
allahutala birseye ol der ve olu verir
emniyeti bizden gerisi allahtan
insallah gonlun rahatlamistir
suphesiz allah herseyi bilen ve isitendir
allahutala birseye ol der ve olu verir
emniyeti bizden gerisi allahtan
insallah gonlun rahatlamistir
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36944-acil-yardim-arkadaslar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Acil yardım arkadaslar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Bayan Kardeşlerimde Acil Tatli Konusunda Yardim Yemek Tarifleri 10 cevap
- Bana acil yardim edecek bir kişi bile yok mu ? Dini sohbet 8 cevap
- lutfen acil yardim İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- acil çok acil Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.