...susacak var...

838 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

Sustum kendime...

Yazılmamışların sendeki özlemi, gözlerine vurgun olur, bir vakit öldüğünü düşünürsün! Yaşadığın anda kaybettiklerinden geriye kalanlarla aşk artığı yanlarını örtersin. Ve bir yılın en kısa gecesinde en uzun yalnızlığı, tuzlu yanaklarınla yaşarsın! Her damla bir yıldız kayışı kadar asırlık… Oysa sen an’da gördüğün sanırsın gökyüzü eylemlerini. Yanılırsın! Böyle bir gecede, kimse haklı çıkmaz; kimse senden yana çıkmaz. Sesinden başlayan yalnızlık, başkalarının kalabalıklılığına paraleldir. Sahnenin aralara verilmesi, elde olmayan sebeplerdendir. Kaderdir ve kusura bakılmaz çoğul gülüşlerin, boğazına attığı düğümlerde.

Sen inatla “sana kaldım” desen de ona, kaldığın yan, ondan ibaret sana aittir. Senden ibaret bir yer yoktur sende, onda, hiçbir yerde… Olmayan senin yaşaması, eski bir alışkanlıktır. Durduk yere seni öldürmek, yazık etmektir sana! Boyuna, rasgele, serserice ve elden düşme nefeslerle yaşar sen! Ama sadece onda!

O dediğin bir çocuktur! Sen ondan çok büyük bir kadın! Bilirsin, bilmezden geldiklerinin zihninin sana bir oyunu olduğunu. Unutmalardan kaçmana gerek de yoktur aslında. Dudağının kız kurusu yalnızlığında bile hatırlayacağın olacaktır o!

Pişmanlığa gerekçe söylediklerin... Susmazsın! Sussan, yazarsın! Yazdığında, acır bazı iç’ler… Yazdığında kanar bazı iç’ler… Sana, kendine, ikinizden oluşmayacak biz’lerin kalabalıklar arasında ortaya çıkan düşlerine… Çocuk olan sensin aslında ve yalnız sustuğunda büyüyorsun. Sustuğunda anlam buluyor kelimelerin… Sustuğunda özleniyor ellerin. Ama sadece sustuğunda, suskunluğunda… Bir gerçektir kendini büyüttüğün sessizliğinin, sesini aratmadığı hiçbir kulağa.

Çıkar gözlerinden, bakışlarınla bilediğin anne şefkatini! Bir kez büyür çocuklar. O, adam oldu. Adam gibi. Adı gibi. Onu büyüten eller yaşıyor gururunu. Sen tanığısın sadece. Geç kaldın! Genç kaldın! Şimdi bir gülkurusu tazeliğinde dudaklarınla ezber etme onu! Nasılsa, unutmayacaksın!

neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

zeynepppp
ya kafam karıştı şimdi........
Emanet

Emanet

neslihantozanzeynepppp
ya kafam karıştı şimdi........

niye ablacımmmm
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Emanet

Emanet

gülnisa, post: 704124, member: 44564

örtmenimmmmmmm
sımsıcak bi kucaklamayla teşekkür etsem size ALLAH razı olsun sizden desem kabul eder misiniz?
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

efendım
tabıı kı ederım
allah o guzel gonlune gore versın kardeşım
allaha emanet ol :)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm gönlü güzel Zeynebim..
Emeğinize ve güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah güzel kardeşim..B)
Size mi ait bu güzel yazı güzel kardeşim?..Güzeldi maşallah..
Selam, baki dua ve muhabbetle En Emin'e emanet'imsiniz..Hayırlı ve bereketli günler dileğiyle..B)

Emanet

Emanet

gülnisaefendım
tabıı kı ederım
allah o guzel gonlune gore versın kardeşım
allaha emanet ol :)

ohhh kucakladım sizi canım örtmenim RAB razı olsun sizden...YARADNA emanetsiniz...
Emanet

Emanet

aliye_aliye
Selamün Aleyküm gönlü güzel Zeynebim..

Emeğinize ve güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah güzel kardeşim..B)
Size mi ait bu güzel yazı güzel kardeşim?..Güzeldi maşallah..
Selam, baki dua ve muhabbetle En Emin'e emanet'imsiniz..Hayırlı ve bereketli günler dileğiyle..B)

ve aleyküm selam aliyem güzel sözlü güzel yürekli kardeşim..gözlerine yüreğine sağlık...yok kardeşim yazı bana ait değil alıntı..beğendiysen ne mutlu bana.RAHMANA emanetsin aliyemmmm..selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.