birazda gülelim.....
208.297 görüntülenme · 2.265 yanıt
islam gülü
islam gülü
:guleguleS.A Bende bir GALATASARAYLI olarak takımımın başarısını kutluyorum:B:B:B
islam gülü
:guleguleS.A Bende bir GALATASARAYLI olarak takımımın başarısını kutluyorum:B:B:B
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN. BİZLER GALATASARAYLIYIZ
AMA HERŞEYDEN ÖNCE DOSTLUK KARDEŞLİK ÖN PLANDA OLMALI SAYGI SEVGİ CENTİLMENLİK DOSTLUK.
AMA HERŞEYDEN ÖNCE DOSTLUK KARDEŞLİK ÖN PLANDA OLMALI SAYGI SEVGİ CENTİLMENLİK DOSTLUK.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN. BİZLER GALATASARAYLIYIZ
ewet az ve öz bir anlatım oldu:G
yani takımlar da bizim kardeşimiz oluyo dimi:)
ve aleyküm selam
bende tebrik ediyorum tüm GALATASARAYLI arkadaşlarımı,
sözde bende GS ama hiç ilgim yok,:gulegule
selametle,,,,,,,,
bende tebrik ediyorum tüm GALATASARAYLI arkadaşlarımı,
sözde bende GS ama hiç ilgim yok,:gulegule
selametle,,,,,,,,
l@lçok güzel bi fıkra... benim de karşıma çıkıp isteseler bunun için benzin hiç düşünmez verirdim... :) :) :)
bu fıkra daha önce paylaşılmıştı sanırım
emeğine sağlık selametle...
bencede kimse düşünmeden verir(benzin)
dualarla,,,,,
zeynep b.Kesin öyledir. Çok güzel olmuş elin kolun aklın dert görmesin .Allah razı olsun senden iki cihandada arkadaşım.AEO
Allah razı olsun arkadaşım
dualarla,,,
en güzele emanet ol,,,,,
2) HASTA ADAM
Adamın biri sürekli aynı parçayı sölüomuş,' osso lemi oo' die.
Bilimadamları adamı incelemeye almışlar. Açmışlar beyninden bir parça çıkarmışlar.
Adam bu sefer, 'osso lemiii' diyormuş, sonra bilimadamları bir parça daha almışlar beyninden.
Bu sefer adam, 'osso lee' demeye başlamış. En sonunda adamın beynini komple çıkarmışlar.
Bu seferde adam başlamış, 'yaşaa fenerbahçeee'
:K:K:K:B
Adamın biri sürekli aynı parçayı sölüomuş,' osso lemi oo' die.
Bilimadamları adamı incelemeye almışlar. Açmışlar beyninden bir parça çıkarmışlar.
Adam bu sefer, 'osso lemiii' diyormuş, sonra bilimadamları bir parça daha almışlar beyninden.
Bu sefer adam, 'osso lee' demeye başlamış. En sonunda adamın beynini komple çıkarmışlar.
Bu seferde adam başlamış, 'yaşaa fenerbahçeee'
:K:K:K:B
ÖLÜM DÖŞEĞİ
Adamın biri çok hastaymış; doktor hastanın en son isteğini sormuş.
Hasta cevaplamış:
-Fenerbahçeli olmak İSTİYORUM!
Doktor demiş ki;
-Beyefendi hasta yatagınızda daha iyi bir şey dileyebilirsiniz neden böyle diyorsunuz?
Hasta cevaplamış:
Bİ GALATASARAYLI ÖLECEĞİNE BİR FENERBAHÇELİ ÖLSÜN DAHA İYİ OLUR!
:K:K:K:evet
Adamın biri çok hastaymış; doktor hastanın en son isteğini sormuş.
Hasta cevaplamış:
-Fenerbahçeli olmak İSTİYORUM!
Doktor demiş ki;
-Beyefendi hasta yatagınızda daha iyi bir şey dileyebilirsiniz neden böyle diyorsunuz?
Hasta cevaplamış:
Bİ GALATASARAYLI ÖLECEĞİNE BİR FENERBAHÇELİ ÖLSÜN DAHA İYİ OLUR!
:K:K:K:evet
Bir Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanır. Mahkemeye çıkarılırlar. Karar İDAM! Bizimkiler itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Kral Hazretleri ömür boyu hapsi kaldırıp hepsine 20 kırbaç cezası verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Beşiktaşlı, "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanık Fenerli bunu görünce, "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 20 kırbaca dayanmaz. Sıra Galatasaraylıya gelince Kral, "Bak Galatasaraylı seni severim... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der... Galatasaraylı bunun üzerine "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" deyince herkes şaşkına döner. Kral Hazretleri; "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar... Galatasaraylı pis pis sırıtır ve ekler; "Fenerliyi sırtıma bağlayın."
CİN
Fenerli'nin biri ıssız bir adada tek başına dolaşırken bir lamba buluyor. Lambayı büyük bir şevkle siliyor ve lambadan cin çıkıyor.
Cin diyorki: DiLe benden ne dilersen!...
Fenerli Ada da yalnız olduğu için bu adadan Karıköye kadar bir köprü yap ben de stada gideyim diyor.
Cin "Bu mümkün değil, başka bir dilek dile" diyor.
Fenerli, "O zaman Feneri şampiyon yap!" diyor
Cin'in cevabı, "Köprü kaç şeritli olsun?"
Fenerli'nin biri ıssız bir adada tek başına dolaşırken bir lamba buluyor. Lambayı büyük bir şevkle siliyor ve lambadan cin çıkıyor.
Cin diyorki: DiLe benden ne dilersen!...
Fenerli Ada da yalnız olduğu için bu adadan Karıköye kadar bir köprü yap ben de stada gideyim diyor.
Cin "Bu mümkün değil, başka bir dilek dile" diyor.
Fenerli, "O zaman Feneri şampiyon yap!" diyor
Cin'in cevabı, "Köprü kaç şeritli olsun?"
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3650-birazda-gulelim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.