birazda gülelim.....

208.297 görüntülenme · 2.265 yanıt

Paylaş:
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

M DENIZSANIRIM SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN...
BEN TÜRKİYENİN AVRUPADA DOSTU YOKTUR DİYE ALGILAMIŞTIM AMA SEN BAŞKA YERDEN OLAYA DEĞİNMİŞSİN...KUSURA BAKMA AMA DAHA FAZLA BU BOŞ ŞEYLERLE SİTEYİ MEŞGUL ETMEK İSTEMİYORUM...TEKRAR KUSURA BAKMA HAKKINI HELAL ET...

HELAL OLSUN BU BOŞ ŞEYLER DEDİĞİN SAYFAYA KENDİN GİRDİN SEN KUSURA BAKMA GALATASARAYA LAF SÖYLETMEM...
:gulegule:B:A:K
karapece

karapece

Kıdemli Üye · 332 mesaj

aleyna aleyküm selam,
Galatasaraylı olmak bi ayrıcalık...
hadi bende işibaşka boyuta çekiyim mesela;kırmızı gül EFENDİLER EFENDİSİNİ, sarı gül burak atı temsil eder derler...
gerçi bir duyum aldıkdan sonra galatasaraylı olmakdan utanmışdım:(
duyum galatasaray klubünün lion klubüne kendi isteği ile yani başvurusu ile üye olduğuydu umuyorum ki bu duyum yalandır:(
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

karapecealeyna aleyküm selam,
Galatasaraylı olmak bi ayrıcalık...
hadi bende işibaşka boyuta çekiyim mesela;kırmızı gül EFENDİLER EFENDİSİNİ, sarı gül burak atı temsil eder derler...
gerçi bir duyum aldıkdan sonra galatasaraylı olmakdan utanmışdım:(
duyum galatasaray klubünün lion klubüne kendi isteği ile yani başvurusu ile üye olduğuydu umuyorum ki bu duyum yalandır:(

kesin yalandır çekemeyenlerin hilesi
:evet
karapece

karapece

Kıdemli Üye · 332 mesaj

selamün aleyküm,
Adaletin bulunmadığı yerde saadet bulunmaz
başkaları için adalet bizim için merhamettir
ABDULKADİR GEYLANİ
bu sözler bu yazıya yakışır... anlayan için
selam ve dua ile
karapece

karapece

Kıdemli Üye · 332 mesaj

inşaallah dediğiniz gibidir....
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

MAAŞ ADALETİ TÜRKİYEYE NEZAMAN GELECEK MERAK EDİYORUM EN ÇOK İSTANBULDA YAŞAyıp 550 YTL MAAŞ ALIP 400YTL KİRA ÖDEYENLERİ DÜŞÜNÜYORUM NASIL GEÇİNİYORLAR?
:A
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a GS yi bir gsli olarak kutluyorum.
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

A.s Allah Razi Olsun.
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

Allah(c.c.) yar ve yardımcımız olsun...
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum aydınım gercekten trajikomik,acıklı,düşündürücü,komedi,elem verici vs vs vs say say bitmez hangisini yapacağıma karar veremedim emeğine saglık a.e.ol kardeşim
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

nurperests.a sağol guzel kardeşim insanlara guzel emöte ediyosun . allah razı olsun .:))))))))

Ve Aleyküm Selam teşekkür ederim Allah razı olsun...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
BURGESS

BURGESS

Üye · 10 mesaj

Tantuni

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil
davranacaginiz pek belli olmuyor. Cogu $eyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi goruyorsunuz.

Süper nedie bilirümki :B Teşekkürler
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

emanet55arkadaşım selamun aleyküm öncelikle...iyi hoş fıkra yazmışsın gülelim diye ama uyarmak istedim daha dikkatli olursan sevinirim uygunsuz yazılar var kimisinde tamammı..lütfen dikkat...hakkını helal et.........

pardon!!! uygunsuz yazılarmı var?ya sen bunu laf olsun diye yazmışsın,yada anlayışlarımız cok farklı..ben herhangi bir uygunsuzluk göremiyorum.daha önce bir arkadaşımız dikkat cekmişti,gözümden kaçmış.daha dikkatlı oluyorum ama bunlara özellikle bi kelime sıkışmasın diye dıkkat ettim ve yok..sende hakkını helal et.selam ve dua ile..
İMAM-HATİP'Lİ

İMAM-HATİP'Lİ

Aktif Üye · 62 mesaj

kardeş çok sağol gülmekten gözlerim yaşardı sen bizi güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün esselamü aleyküm
:T:T:T
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

tufan_78pardon!!! uygunsuz yazılarmı var?ya sen bunu laf olsun diye yazmışsın,yada anlayışlarımız cok farklı..ben herhangi bir uygunsuzluk göremiyorum.daha önce bir arkadaşımız dikkat cekmişti,gözümden kaçmış.daha dikkatlı oluyorum ama bunlara özellikle bi kelime sıkışmasın diye dıkkat ettim ve yok..sende hakkını helal et.selam ve dua ile..

arkadaşım bi daha oku yazdıklarını ona göre bana savunmanı yap..evet belliki anlayışlarımız farklı ve ben bu anlayışlada devam ederim ölene kadar.........
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

emanet55arkadaşım bi daha oku yazdıklarını ona göre bana savunmanı yap..evet belliki anlayışlarımız farklı ve ben bu anlayışlada devam ederim ölene kadar.........

alıntı-cevap

alıntı-cevap...
pek sevmedigim bir tarz.

anlayısından vazgecme tabi ölene kadar,zaten bende ters bi anlayışta değilim aslında.neyse yınede saygı duyuyorum düşüncelerine konunun uzamaması açısından.Allahın merhameti bereketi sağlıgı sıhhatı afiyeti üzerine olsun.selam ve dua ile.
Emanet

Emanet

tufan_78alıntı-cevap

alıntı-cevap...
pek sevmedigim bir tarz.

anlayısından vazgecme tabi ölene kadar,zaten bende ters bi anlayışta değilim aslında.neyse yınede saygı duyuyorum düşüncelerine konunun uzamaması açısından.Allahın merhameti bereketi sağlıgı sıhhatı afiyeti üzerine olsun.selam ve dua ile.

bende istemem konunun uzamasını sadece uyarmak istedim çünkü bu sitede 14-15 yaş civarı üye kardeşlerimiz var.........selam ve dua ile....
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

hayırlı akşamlarB)
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

tamam ya bizden çekinmenize gerek yok ama gerçekten de uygun değilmiş. bize ters yani.......
Emanet

Emanet

policdemotamam ya bizden çekinmenize gerek yok ama gerçekten de uygun değilmiş. bize ters yani.......

işte benim anlatmak istediğimde ve korktuğum şeyde buydu...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.