birazda gülelim.....

208.299 görüntülenme · 2.265 yanıt

Paylaş:
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

نعىمة;671087zaten orda hep bir şeyler oluyor kasırgalar falan ama onlar kendilerini beni İsrail gibi seçilmiş millet zannediyo..Müslümanları yeryüzünden temizleyip "vadedilen" toprakları elde etmek için...Müslümanlara yaptıkları işkenceleri gördükçe bende aynı duayı okurum Ya Rabbi düşmanlarımızı hidayetleri mümkün değilse kahret! Müslümanları bunların şerrinden muhafaza eyle..bu şeytan orduların şerrinden

ONLAR DÜNYADA MÜSLÜMANLARA KARDESLERİMİZE ABİLERİMİZE ABLALARİMİZA YÜKLENİYOK OLABİLİR AMA YÜCELER YÜCESİ HERSEYİ BİLİR VE GÖRÜR ONLARİN YAPTIKLARİ ELBET YANLARİNA KALMAZ ONLARDA DÖNECEK AMA DÖNÜSLERİ FİRAGUNUN DÖNÜSÜNDEN FARKLİ OLMAYACAK BENCE O KASİRGALAR FIRTINALAR ONLARİ YİYİP BITIRECEK HERSEYİN FARKİNA VARACAKLAR AMA COK GEC OLMUS OLACAK...
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

ABD deccalin ülkesidir...onların yaptıkları akıl almaz vahşet katilam bundandır
radikal haçlılar deccal askerleri
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

nasil bir dünyada yasiyoruz dogmadan önce hepimiz müslümaniz ama dogduktan sonra herkez farkli dinlere ayriliyor savaslar cikiyor herzaman ezilen taraf müslümanlar oluyor cünkü diyerleri herzaman hile yapıyor yoksulu eziyor ALLAH'İMİZA HAMD OLSUNKİ BİZ MÜSLÜMANİZ YA BİZDE ONLARİN İÇİNDE OLSAYDİK
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

:K:K:K:gulegule
gülderenn

gülderenn

Kıdemli Üye · 109 mesaj

böyle mantıksız sorular sormazlar herhalde* yoksa hiç bir davayı kazanamazlar* çok komik
müslim88

müslim88

Kıdemli Üye · 217 mesaj

çok komik ellerine sağlık
MAZLUMkul

MAZLUMkul

Mübarek Üye · 940 mesaj

Afranur sen bir de çilekli dondurma ol ya çok severim, benim için bu seferlik oluver:)
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

sengulanacığım çok tşk...

Bursaya geldiğimde inşaALLAH yaprsın afiyetle yeriz...

SELAMETLE...

YAPARIM İNAN YETERKİ GELİN :H
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

MAZLUMkulAfranur sen bir de çilekli dondurma ol ya çok severim, benim için bu seferlik oluver:)

sen istersin de ben olmam mıııı ben hayatta en sevdiğim meyve çilek.acaip bi hayranlığım var seyrederim güzel çilek görürsem resmini felan çekerim:Ko yüzden çilekli dondurma olurum senin için canım benim. ozamann sende çilekli tart ol tamammı:evet:H
zeynep b.

zeynep b.

Üye · 17 mesaj

Mükemmel

Mükemmel

:K
Temel, sahilde iki saat boyunca durmadan aynı noktaya bakıyormuş...
Bunu gören plaj görevlisi yaklaşarak ne oldugunu sormuş ....
"MÜKEMMEL" diye söylenmiş Temel gözlerini ayırmadan .
"Arkadaşım Dursun ilk defa dün yüzme öğrenmeye başladı...Maşallah bu gün iki saat dalabiliyor...."
NAGİHAN

NAGİHAN

Kıdemli Üye · 161 mesaj

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. Evrim ne güzellikler yaratıyor! diye düşünüp mest oluyormuş,

Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışında ayının daha hızlı olduğunu fark ediyormuş.

Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki bir dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam 'Allahım! diye bağırmış.

Bir anda zaman durmuş ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık huzmesi adamın üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama;

'Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?' demiş.
Adam utanç içinde: 'Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama hiç olmazsa ayıyı dindar yapabilir misin?' demiş.
'Peki' diye karşılıkvermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya başlamış her şey eski haline dönmüş. Ayı iki pençesini de göğe doğru çevirmiş ve konuşmaya başlamış;

'Allahım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun bana verdiğin nimetlere...'
yoladevam

yoladevam

Aktif Üye · 57 mesaj

ikiside süper elinize sağlık :D :D
erman
zeynep b.

zeynep b.

Üye · 17 mesaj

NAGİHANAteist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. Evrim ne güzellikler yaratıyor! diye düşünüp mest oluyormuş,

Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışında ayının daha hızlı olduğunu fark ediyormuş.

Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki bir dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam 'Allahım! diye bağırmış.

Bir anda zaman durmuş ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık huzmesi adamın üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama;

'Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?' demiş.
Adam utanç içinde: 'Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama hiç olmazsa ayıyı dindar yapabilir misin?' demiş.
'Peki' diye karşılıkvermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya başlamış her şey eski haline dönmüş. Ayı iki pençesini de göğe doğru çevirmiş ve konuşmaya başlamış;

'Allahım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun bana verdiğin nimetlere...'

gerçekten süper eline sağlık AEO nuz
zeynep b.

zeynep b.

Üye · 17 mesaj

Sekreter Temel

Sekreter Temel

Temel, bir şirkette patronun sekreteri olarak işe başlamış...
Birkaç gün sonra telefon uzun uzun çalmış ama Temel hiç oralı olmamış...
patron sinirlenmiş:
- Telefona niçin bakmıyorsun evladım?..
"- Neden bakacakmışım ki?...Ne olsa her seferinde seni arıyorlar...":K
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

:K harikaymış emeğine sağlık....
haksızda değilmiş temel :K
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

emeğine sağlık kardeş :D :D
:)
:)
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Bu Bebeğe Bu Yapilmaz Ki...

Bu Bebeğe Bu Yapilmaz Ki...

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

:K:K:KOyy Kiyamam Yajiiiiiiiiik.
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

ayyyyyy...
yazık amaa ...:K:K..
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

:a:a:a:h
.................................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.