yurtluselamun aleyküm kardeşim güzel bir paylaşımdı emeğine sağlık
rabbime emanet ol
selam ve dua ile...
Ve aleykum selam kardeşim.Beğenmene sevindim.Rabbim herdaim yardımcın olsun selametle.
208.303 görüntülenme · 2.265 yanıt
yurtluselamun aleyküm kardeşim güzel bir paylaşımdı emeğine sağlık
rabbime emanet ol
selam ve dua ile...
@ebruliALLAH razi olsun
emeginize saglik.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
keltepeselamun aleyküm kardeşim..
RABBİM RAZI OLSUN SİZDEN İNŞAALLAH..
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI...
HAYIRLI AKŞAMLAR....
DuaLarALLAH Razı Olsun kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş...
Ebabil--Kuşuelinize sağlık çok güzel olmuşşş....şu fani dünyada böyle düzgün imanlı insanların var olduğunu bilmek ne mutluluk...inşallah hiç bir zaman bü yürekler yok olmaz ALLAH aemanet olun
anka kuşuALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ. SELAMETLE...
selamet_selimsen ne güzelsin konuşman ne güzeldir Ey Sevgili Peygamberim.Şüphesizki şakalarında bile incelik ve güzellik vardır.
AFRA_NURANNE YAAAAAAAAA MAKARNA BÖREEEEMİ:( DAA GÜZEL BİŞİ YOKMUYDU AŞKOLSUN SENDE BALLI LOKMA TATLISISIN:K
zemzemms.a sitede herkes size abla diyo Afranur abla bende içim de kalmasın söyliyeyim dedim takip ediyorum ama pek yazmıyorum forumlara bence tüm tatlılara değer sitenin en tatlı ablasısınız
AFRA_NURaleyküm selam canıım ayyy teşekkür ederim bak şimdi nasıl mutlu oldum hatta şimarcam az kaldı:K..sende ananaslı pasta ol tamammı:Hselametle aeo
Birnurselaun aleyküm
ablaların ablası. canımın içi. Sende benim en çok sevdiğim tatlılardan profiterol ol ablacım.
Rabbime emanetsin inşAllah güsel ablam.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3650-birazda-gulelim · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.