birazda gülelim.....
208.305 görüntülenme · 2.265 yanıt
sadece 1 dilek hakkı!!!
sadece 1 dilek hakkı!!!
DOĞRU ERKEK Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış.Lambadan cin çıkmış ve;
-Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak -Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışıntesis edilmesini diliyorum. diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabilecğini sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun. diye bağırmış.Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum.demiş.
> >Cin derin bir iç çekmiş:
-Uzat şu kahrolası haritayı!!!:K:K
sadece 1 dilek hakkı!!!
DOĞRU ERKEK Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış.Lambadan cin çıkmış ve;
-Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak -Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışıntesis edilmesini diliyorum. diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabilecğini sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun. diye bağırmış.Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum.demiş.
> >Cin derin bir iç çekmiş:
-Uzat şu kahrolası haritayı!!!:K:K
imam_hatiplimHaha Cok Güzelmiş Sen Beni Güldürdün Allah Ta Seni Güldürsün Insallah Hayirli Aksamlar
sizede hayırlı akşamlar
selametle,,,:H
emanet55yav bukadar acımasız olmayın yav....vardır erkeklerinde iyisi,hayırlısı,sadığı....:evet
insaf edelim biraz arkadaşlar...
sanki bizim kusurlarımız yok:K
EVET BİZİMDE KUSURLARİMİZ VAR AMA SÖZUMUZ MECLİSTEN DİSARİ ÜSTÜNE ALİNMAK İŞTEYEN ALİNSİN
..aSeS..nıcın yaa.. cok mu karısık yazmısım .. tamam.. dıyorum kı benım begendıgım bı sıte var.. cok gusel bılgılendırıcı.. sızlerın de faydalanmasını ısterım.. burda ısım vermem uygun olur mu??
s.a. kardeşim uygun olur veya olmaz bunu bilmiyorum neden böyle bişide yappıyorsunuz anlamadım biz burada kardeşlerimizi kazammaya calışıyoruz kaybetmeye değil ve birde şunu demeden gecemicem bu site sizce cokmu kötü geldi bilgilendirici bulmadınızmı neyse sizin fazla başınızı ağrıtmak istemem rabbime emanet olun selam ve dua ile
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Selamun aleyküm ..aSeS.. kardeş sözkonusu sitenin ÖNCE içeriğinden bahsetsen aramızda yanlış anlaşılma olmaz herhalde diye düşünüyorum,ama bu sitemize benziyorsa istemeyiiiiiiiiz,
çok daha farklı bilim, sağlık, ya da herneyse işte bilgilendirici güncel bir siteyse o başka tabi
Selam ve dua ile..
çok daha farklı bilim, sağlık, ya da herneyse işte bilgilendirici güncel bir siteyse o başka tabi
Selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3650-birazda-gulelim · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.