birazda gülelim.....
208.309 görüntülenme · 2.265 yanıt
esselamun aleyküm
esselamun aleyküm
ya ilk bakışta pek anlaşılmıyor ama çok dikkatle bakıldığında belirgin bi şekilde kendini gösteriyor çok güzel omuş maşallah bebekte çok güzel ve tatlı
esselamun aleyküm
ya ilk bakışta pek anlaşılmıyor ama çok dikkatle bakıldığında belirgin bi şekilde kendini gösteriyor çok güzel omuş maşallah bebekte çok güzel ve tatlı
s.a.
Bende buldum...
sadece resime baktım yorumlar içerisinde bebeğin yeri söylendiyse okumadım.. sadece direk resme bakarak buldum bebeği...
Dalların ön kısmında... ağaçlığın arasında bebeğin kafası var.., kafadan itibaren aşağıya doğru ayaklarlar birlikte resim uzanıyr ve bebek meydana çıkıyor... aleni görünüyor
selam ve dua ile...
Bende buldum...
sadece resime baktım yorumlar içerisinde bebeğin yeri söylendiyse okumadım.. sadece direk resme bakarak buldum bebeği...
Dalların ön kısmında... ağaçlığın arasında bebeğin kafası var.., kafadan itibaren aşağıya doğru ayaklarlar birlikte resim uzanıyr ve bebek meydana çıkıyor... aleni görünüyor
selam ve dua ile...
s.a.
yawww biraz önce baktım önceki yazdığım yerde bebek göründü...
dana sonra dikkatlice baktım bebek başka yerde...
ayaklarını sağ taraf dallara dayamış... sırtı denize doğru elleri ağzında gibi öyle bi manzara yani büyükçe bir bebek bu sefer kesin göründü..
ama
önceki yazdığım yerdede sanki bir bebek-çocuk var yaniii
selam ve dua ile....
yawww biraz önce baktım önceki yazdığım yerde bebek göründü...
dana sonra dikkatlice baktım bebek başka yerde...
ayaklarını sağ taraf dallara dayamış... sırtı denize doğru elleri ağzında gibi öyle bi manzara yani büyükçe bir bebek bu sefer kesin göründü..
ama
önceki yazdığım yerdede sanki bir bebek-çocuk var yaniii
selam ve dua ile....
bu resmi hafıza geliştirme kitabında daha önce görmüştüm ama müthiş bir resim bebek hemen görülüyor
ZEHRA MELEK:)Zikurishika Rinkutakume kamerinkato :)
çok komik oldu.... :)
komik olmadı herhalde kimse gülmüyor....
yakışıklı oldu diyelim :)
YASEMİN.....=....FUKAARİKURİNKİTO.....................:K
fakir fukara gibi birşey oldu bu yaa!!:H
fakir fukara gibi birşey oldu bu yaa!!:H
Giriş yap ve cevap yaz.