birazda gülelim.....
208.309 görüntülenme · 2.265 yanıt
CMS27
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Cevap
Cevap
Agacin Kok Kisim Az Ustunde Bas Asagi Gibi Sanki Ayaklar Ve Kalca Kisim Yukarida Geldi Bana Acaba Dogrumu Bilmiyorum EVET AYNE N OYLE BIBI SIMDI ANLADIM
Cevap
Agacin Kok Kisim Az Ustunde Bas Asagi Gibi Sanki Ayaklar Ve Kalca Kisim Yukarida Geldi Bana Acaba Dogrumu Bilmiyorum EVET AYNE N OYLE BIBI SIMDI ANLADIM
Selamun Aleyküm çok güzel bir resim.Bakmasını bilene görecek çok şey vardır.nice gizemler vardır...Allah'a emanet olun!....Selam ve dua ile...
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
ben de önce çifte baktım,sonra hemen gözüm bebeği gördü..
nasılda yapıyorlar yaa..:B
ben de önce çifte baktım,sonra hemen gözüm bebeği gördü..
nasılda yapıyorlar yaa..:B
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
olurda bu kadar olmaz ya
ne ibterlik bi resim ama
erçekten ciddi bi resimmi
photoshopmu acaba!!!!
ne ibterlik bi resim ama
erçekten ciddi bi resimmi
photoshopmu acaba!!!!
Bebeğin anne karnındaki hali.kardeşim vallahi çok güzel birşey olmuş.hakkaten bulmak büyük bir caba ister.Allah Razı olsun.
selamün aleyküm.
çocuğu görebilmek için dallar ile insanlar arasındaki zemin arasındaki kocaman boşluğa bakın. O boşluk anne karnında duran bebek resmidir. Şimdi görebildiniz mi kardeşlerim...
Resmin sol tarafı kocaman bir bebek kafasıdır...
çocuğu görebilmek için dallar ile insanlar arasındaki zemin arasındaki kocaman boşluğa bakın. O boşluk anne karnında duran bebek resmidir. Şimdi görebildiniz mi kardeşlerim...
Resmin sol tarafı kocaman bir bebek kafasıdır...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3650-birazda-gulelim · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.