Müslüman Mıyız!!!!o halde bi bakın
8.547 görüntülenme · 97 yanıt
Kur'ana sevdalıEllerine emeğine sağlık kardeşim hoş bir paylaşım sağolasın.
SAĞOLASIN kardeşim selametle kalın

uzgun_42s.a. Nevincigim nasılsın?.
Eline emegine saglık ne güzel bi paylaşım olmuş..
Soluksuz okudum, ne kadar anlamlı ve dogrlar işte..
Allah razı olsun kardeşim..
Rabbim günahlarımı affetsin.
Selam ve dua ile..
ve aleykum selam hamdolsun iyiym elmascım sen nasılsın?rabbim sendende razı olur inşallah.selametle kal kardeşimB)

_-_DEVRİM_-_Allah razı olsun gerçktn cesart isteyen ama son derece doğru olan bir yazı...
rabbim sizdende razı olsun.hoşgeldiniz ayrıca.selametle kalınB)

L_ŞEKER
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
çok güzel emeğine sağlık tamda bugünün müslüman portresi hatta korkarım bunun içinde bende varım.alllah yardımcımız olsun!
Hayırlı sabahlar nevincigim nasılsın?
Eger yanlış anlamazsan sana msn adresimi verecegim, buradaki diger arkadaşlar gibi senlede konuşmak istiyorum tabiki sende istersen...
Kardeşim bu adres aynı zamanda benim msn adresimde., eklersen kabul ederim...
Selam ve dua ile..
Eger yanlış anlamazsan sana msn adresimi verecegim, buradaki diger arkadaşlar gibi senlede konuşmak istiyorum tabiki sende istersen...
Kardeşim bu adres aynı zamanda benim msn adresimde., eklersen kabul ederim...
Selam ve dua ile..
SELAMÜN ALYKÜM ALLAH RAZI OLSUN.GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
BULENT TUNALISELAMÜN ALYKÜM ALLAH RAZI OLSUN.GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ SELAM VE DUA iLE
ve aleyna aleykum selam rabbim sizdende razı olsun.allaha emanet olunuzB)

gulmelekgulçok güzel emeğine sağlık tamda bugünün müslüman portresi hatta korkarım bunun içinde bende varım.alllah yardımcımız olsun!
çok teşekkürler.evet insanın kendinden bişeyler bulabileceği bir yazı maalesef.aslında dahada uzunduda...dua ile kalınB)

Rıfat isimli bir kardeşimizden gelen bu e-posta bizim ne kadar Allah dan uzak olduğumuzu ve hatta Allah'sız yaşadığımızı hatırlattı. Bir zamanlar itibarHaber' de bu terimi (Allah'sız Müslümanlar) kullandık diye çok tenkitler almıştık. Alimler bizi anladı ve hak verdi ama bir türlü kardeşlerimize inandıramamıştık Allah'sız Müslümanlığında var olduğunu. İşte, aşağıda göreceğiniz manzaranın faturası tamamen Allah'sız Müslümana ait!
Kalpden Allah'ı (c.c) çıkararak alışverişe gidersen olacağı budur...
dikkatlice okuyunuz lutfen.. asagidaki yazinin uzerine tiklayiniz!
Allah sız Müslüman nasıl olunur!
Kalpden Allah'ı (c.c) çıkararak alışverişe gidersen olacağı budur...
dikkatlice okuyunuz lutfen.. asagidaki yazinin uzerine tiklayiniz!
Allah sız Müslüman nasıl olunur!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36340-musluman-miyiz-o-halde-bi-bakin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MüSLüMAN MIYIZ! o halde bir bakın Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- MÜSLÜMAN MIYIZ! o halde bir bakın Dini sohbet 28 cevap
- MÜSLÜMAN MIYIZ! o halde bir bakın Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 30 cevap
- MEHMEDİME BAKIN NE HALDE. Güzel Sözler 8 cevap
- Acaba Müslüman Mıyız?? Dini sohbet 2 cevap
- ACABA GERÇEKTEN MÜSLÜMAN MIYIZ? Hadis-i Şerif 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.