Müslüman Mıyız!!!!o halde bi bakın
8.545 görüntülenme · 97 yanıt
_KAAN_müslümanız tabiki dilde,dillerde,riya ile.
birde şu resimdeki :mad:kızları:mad: şiddetle kınıyorum...kafalarında yazılı olan bandanaları ile nasılda çirkinleşmişler.
örtüsünün şuurunda olanlara SELAMÜNALEYKÜM.
VE ALEYKUM SELAM
resimleri görmedim ama tahmin edebiliyorum
gülnisaselamunaleykum nevın kardeşim
emeğıne sağlık
okurken cok etkılendım
ınsanın kendısını once tartması gerek
gereksız yere ovmeler ve herşeyı bılıyor edalarıyla başkalarını eleştırmeler
kı ne bılıyor uz kı
once bunun farkına varmalı
evet
elhamdülillah müslümanız
ne buyuk bır nımet kı müslüman olarak doğmuşuz
allah laıkıyle yapmayı nasıp etsın
allah dan dılerım kı sadece dılde kalmasın bu sozler
onemlı olan her daım ıcrat etmek
okurken bıle üzülüyoruz
nıçın
kendımızı tartığımız ıcın
dılerım kı allah okurken sevıneceğımızı nasıp etsın amın
allaha emanet ol kardeşım
selam ve dua ıle
ve aleykum selam gülnisa hocam.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Amin amin.Evet biz bir hiçizB)allaha emanet ol

elanaz 21selamün aleyküm kardeşim çokk güzeldi yüreğine sağlık rabbim herkesi duyarlı kul eylesin inşallah
VE ALEYKUM SELAM KARDEŞİM SENDE SAĞOL.ALLAHA EMANET OL:a27:

Nevin_1982selamun aleykum son derece yanlış bir bakış açısı.sonuçta geçişte atalarımız,dedelerimiz bizden daha fena bir durumdalardı eminim kimse senin düşündüğünü düşünmemiştir.Onlar allah rızası için evlenmişlerdir,yada evlenememişlerdir.!!!onlardan kastım sahih müslümanlar...SelametleB)
ve aleyküm selam son derece yanlış demeniz sizin fikriniz tabi de ama dünyaya getirecegim çocukları siz mi benmi yetiştirecem, dışardaki ahlaksızlıkları , müslüman türkiyeli bizlerin, içine düştügü durum nekadar vahim bakın ne güzel anlatmışınız bi de anlattıgınıza siz de inansanız inanıyorumki çocuk yapma cesaretinizi kaybetmeniz gerekir tabi laf olsun diye paylaşımı paylaşmamışsanız, bu benim hayatım benim fikrim evlenmenin farz olmadıgınıda bilseniz daha iyi olacak ... bu benim CİHAT ım gücüm buna yetiyor ötesi RABBİM (cc) in bilecegi kısmetse olacak zaten,, selam ve dualar ile
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
NE KADAR HAKLISINIZ YAAA OKUYUNCA İNSAN UTANIYORR HELEDE ''Sabah namazi vakti olup "essalatu hayrun minennevm"namaz uykudan daha
hayirlidir dendigi halde sonra kilarim deyip uyuyan bir MÜSLÜMAN!!!'' BUNU OKUYUNCA YERİN DİBİNE GEÇTİM ÇÜNKÜ AYNISINI BU SABAH YAPTIMM :a11::a11::a33::a33:
hayirlidir dendigi halde sonra kilarim deyip uyuyan bir MÜSLÜMAN!!!'' BUNU OKUYUNCA YERİN DİBİNE GEÇTİM ÇÜNKÜ AYNISINI BU SABAH YAPTIMM :a11::a11::a33::a33:
mervenur16İnşallah bu yazı,yazdıklarını yapanlara örnek olur
herkese örnek olması duasıyla.allaha emanet olunuz:a12:

kırıkkalpNE KADAR HAKLISINIZ YAAA OKUYUNCA İNSAN UTANIYORR HELEDE ''Sabah namazi vakti olup "essalatu hayrun minennevm"namaz uykudan daha
hayirlidir dendigi halde sonra kilarim deyip uyuyan bir MÜSLÜMAN!!!'' BUNU OKUYUNCA YERİN DİBİNE GEÇTİM ÇÜNKÜ AYNISINI BU SABAH YAPTIMM :a11::a33::a33:
evet normal namazlarımızı da doğru dürüst kılamıyoru(m)zki.Yorumun için çok teşekkürler.allaha emanet olunuzB)

Selamın aleyküm nezamandır sabah namazına camiye gitmiyordum bu sabah allah içime bir güzellik düşürdü namaza gittim o duygu bambaşka inşallah bundan sonrada namazımı camide kılarım allaha emanet olun RABBİM HERKEZE NASİP ETSİN CEMAATLE KILMAYI
Selamın aleyküm nezamandır sabah namazına camiye gitmiyordum bu sabah allah içime bir güzellik düşürdü namaza gittim o duygu bambaşka inşallah bundan sonrada namazımı camide kılarım allaha emanet olun rabbim herkeze nasip etsin
Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
selamu aleyküm nevin kardeş gercekten güzel birbaylaşım her okuyan gentine biryer secsin ortan allah .cc.omüslümanlartan eylemesin
hasan koçSelamın aleyküm nezamandır sabah namazına camiye gitmiyordum bu sabah allah içime bir güzellik düşürdü namaza gittim o duygu bambaşka inşallah bundan sonrada namazımı camide kılarım allaha emanet olun rabbim herkeze nasip etsin
ve aleykum selam amin aminkardeşim.hoşgeldiniz ayrıca.allaha emanet olunuz

Ahmed_1907Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık
rabbim sizlerdende razı olsun.sizde yenisiniz sanırım sizde hoşgeldiniz sefa getirdiniz.allaha emanet olunuz:a07:

ramazanakbulutselamu aleyküm nevin kardeş gercekten güzel birbaylaşım her okuyan gentine biryer secsin ortan allah .cc.omüslümanlartan eylemesin
ve aleykum selam kardeşim.evet eminim hepimiz için söylenmiş söz vardır yazıda...sizde hoşgeldiniz.hayırlı forumlar.allaha emanet olunuzB)

ne denebilir ki ablam...
Rabbim aklını başına alanlardan kılsın. sözde Müslümanlıktan korusun bizleri
selamun aleykum ve rahmetullah
Rabbim aklını başına alanlardan kılsın. sözde Müslümanlıktan korusun bizleri
selamun aleykum ve rahmetullah
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36340-musluman-miyiz-o-halde-bi-bakin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.