Israileboykot2
4.020 görüntülenme · 40 yanıt
نعىمة;690652birde Bunlara "ıslah Etsin" Diyorsunuz ! Senin Bebeğini -allah Korusun- Bu Hale Getirene "ıslah Etsin" Diye Dua Mı Edersin ?!
Allah Kahretsin Onları ! Bunlar şeytandan Daha Beter , Bunlar Ve Bunların çalıdıkları Ve Israil Diye Isim Verdikleri Topraklarında Diyalog Okullarını Açanlar Ve Bununla Iftihar Edenler, Yahudileri Kardeş Bilip Onlar Için Sümük Akıtanlar !
Bebekleri Bu şeklide Görmeye Dayanamıyorum...
cok Haklisin Kardes Sadece Bela Okulamakla Bakip Gecmekle Olacak şeyler Degil Bunlar Ben
1 2 Boyle Forumada Uyeligim Var Hepsindede Actim Bu Konulari Ve Acmayada Devam Edicem Hem Burda Hem Obur Taraflarda
Ben Markette Kac Kere Delimi Bu Diye Arkamdan Soylendiklerini Duydum
Sirf Gozumun Onunde Israil Mali Alanlari Gordugumde Uyardim Diye Ozellikle Coca Cola Lari Alanlara Ne Dedikleri Onemli Degil
Bende Biliyorum Benim Dememle Almayacaklarini Ama
100 Kişiden 1 Kişiyi Bilinclendirsem Azda Olsa Yetecegini Dusunuyrum Aslinda Yetmez Ama Elimizden Gelen Bu Belki Daha Fazlasi Gelir Ama Yapamiyoruz Allah (cc) Affetsin Beni
bazi ülkelerde Istedikleri Zmaan Istedikleri Urunleri Giyisileri Arabalari Ne Gelirse Aklina Aninda Yasaklaya Bilir Ve Yapiyolarda Bizim Ulkemizde Neden Olmuyo Diye Akla Geliyo
Cevap Sudur :
Bizim Ulkemiz Cok Karisik 1 Ulke Her Kesimden Her Toplumdan Insan Vardir
Yasaklasa Devlet Bazi Kesimler Banane Aman Der
Bazi Kesimler Karsi Cikar
Bazi Kesimlerde Onay Verir Bu Olaya
Malesef Boyle 1 Toplumdayiz
Cevap Sudur :
Bizim Ulkemiz Cok Karisik 1 Ulke Her Kesimden Her Toplumdan Insan Vardir
Yasaklasa Devlet Bazi Kesimler Banane Aman Der
Bazi Kesimler Karsi Cikar
Bazi Kesimlerde Onay Verir Bu Olaya
Malesef Boyle 1 Toplumdayiz
selamün aleyküm..gözyaşlarıma hakim olamıyorum..ama yetmiyo bu içimdeki acıyı dindirmeye
bu nasıl bir zulüm..çok şükürki cehennemde var..rabbim zalimleri kahhar ismiyle kahretsin..bizleri de aciz aciz ağlamaktan başka bişey yapamadığımız için affet ALLAHIM AFFET..
bu nasıl bir zulüm..çok şükürki cehennemde var..rabbim zalimleri kahhar ismiyle kahretsin..bizleri de aciz aciz ağlamaktan başka bişey yapamadığımız için affet ALLAHIM AFFET..
Böyle Bir Vahşet Insanliga Sigar Mi Biz Böyle Rahatken Kardeşleim O Haldeyse Vay Benim Müslümanliğima Rabbim Yardimcilari Olsun Allahim Biz Acizi Sen Koru Yarabbi Bu Vahşeti Gerçekten Insanlar Mi Yapiyor...emeğine Sağlik Kardeşim Bazi şeylerim Farkinda Olmami Sağladin Allah Razi Olsun...boykot Israil..
selamünaleyküm kardeşim...
müslümanız... osmanlı torunlarıyız... dolayısı ilede haksızlığa gelemeyiz...
ama dünyadaki herkesin gözü önünde yapılan bu katliamada sadece seyirciyiz...
hayatın öteki yüzünü bir forumda yada haberde gördüğümüzde en fazla sınırötesi operasyonlar yaptık gözyaşlarımızla... hüzünlendik... ama geçici bir hissiyatmışki,
hiçbir firma satışlarından olmadı...
kişilere uyarı yapıncada benim paramla ne olacakki? diye döndü dilleri...
ne ariel(şaron) siz yıkandı çamaşırlar,
ne coca colamızdan geçtik...
nede statü belirleyen (yada dünyadaki safımızı) wakko başörtümüzden feragat ettik...
yoksa parolamız
"canlardan geçerim ama markamdan asla" mıdır acaba?...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
bu boykot cagrilari yapilabilecek her yerde daha kapsamli yapilmali.
madem elimizden baska birsey gelmiyor, daha fazlasi gelesiye kadar buna devam etmeli.
oradaki kardeslerimiz icin aglamakla bu olay hallolsaydi, yeryüzünden israil coktan silinmisti.
selamlar
bu boykot cagrilari yapilabilecek her yerde daha kapsamli yapilmali.
madem elimizden baska birsey gelmiyor, daha fazlasi gelesiye kadar buna devam etmeli.
oradaki kardeslerimiz icin aglamakla bu olay hallolsaydi, yeryüzünden israil coktan silinmisti.
selamlar
selamun aleykum.
Allah razı olsun.
gayretlerinizin sevabını yazsın
elden dilden gelenleri yapabilme duasıyla
Allah'a emanet olun
Allah razı olsun.
gayretlerinizin sevabını yazsın
elden dilden gelenleri yapabilme duasıyla
Allah'a emanet olun
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Bu nasıl bir vicdan Bu Nasıl bir insanlık yha İnanamıyorum kanımı dondurdu bu görüntüler.Allah bunları yapanların Belasını Versin.Allahım geride kalanlara sabır dayanma gücü versin. Bizler burda rahat rahat yataklarımızda yatarken hiç bu müslüman kardeşlerimiz aklımıza geliomu_?Allah Bütün Ümmeti müslümanların yardımcısı olsun AMİN...
sonaygs.a tam bir zombiler
yahudiler hangi tarihte azdılarsa başlarına bir felaket gelmiştir dilerim felaketleri yakın olur.
aleyküm selam
duaniza en içten dileklerimle amin diyorum.bu fotoğraflara bakmaya dayanamiyorum artik
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36000-israileboykot2 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.