Israileboykot2
4.020 görüntülenme · 40 yanıt
policdemo, post: 690569, member: 64706allah ıslah Etsin Nedenirki Tam Bi Vahşet Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun Güzel Bi Konuya Değinmişsin Eline Sağlık.....
amin Kardeşim Amin Ben Bu Konudan Cikamadimki Baglanayim Geri :(
Boykot
Boykot
Bunların ıslah olacağı falan yok.rabbim oradaki kardeşlermizin yar ve yardımcısı olsun.bizim elimizdende sadace israil ve yandaşlarının ürünlerini satın almamak geliyor.daha fazlası varsa paylaşalım.:A:A
Boykot
Bunların ıslah olacağı falan yok.rabbim oradaki kardeşlermizin yar ve yardımcısı olsun.bizim elimizdende sadace israil ve yandaşlarının ürünlerini satın almamak geliyor.daha fazlası varsa paylaşalım.:A:A
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
birde bunlara "ıslah etsin" diyorsunuz ! senin bebeğini -Allah korusun- bu hale getirene "ıslah etsin" diye dua mı edersin ?!
Allah kahretsin onları ! Bunlar şeytandan daha beter , bunlar ve bunların çalıdıkları ve israil diye isim verdikleri topraklarında diyalog okullarını açanlar ve bununla iftihar edenler, yahudileri kardeş bilip onlar için sümük akıtanlar !
Bebekleri bu şeklide görmeye dayanamıyorum...
Allah kahretsin onları ! Bunlar şeytandan daha beter , bunlar ve bunların çalıdıkları ve israil diye isim verdikleri topraklarında diyalog okullarını açanlar ve bununla iftihar edenler, yahudileri kardeş bilip onlar için sümük akıtanlar !
Bebekleri bu şeklide görmeye dayanamıyorum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36000-israileboykot2 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.