GÜNÜN AYETİ

385.956 görüntülenme · 4.511 yanıt

Paylaş:
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

smyyes...Ve hanımlarınızla güzel bir şekilde geçinin; çünkü onlardan hoşlanmıyor olsanız bile, olabilir ki hoşlanmadığınız bir şeyi Allah büyük bir hayra vesile kılmış olabilir.( Nisa 19.)

Eyvallah . Allah c.c. razı olsun...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Muhtazafİnsanlar, (sadece) “İman ettik” diyerek, sınanmadan bırakılacaklarını mı sandılar?
(Ankebut Suresi, 2)

Biraz derlenip toparlanmak lazım artık...
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

“De ki: Ey kâfirler! “Ben sizin İbadet ettiklerinize ibadet etmem. Siz de benim ibadet ettiğime ibadet etmezsiniz. Ben de sizin ibadet ettiklerinize (asla) ibadet edecek değilim. Siz de benim ibadet ettiğime ibadet edecek değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim banadır.” (Kafirun: 1-6)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Muhtazaf

Muhtazaf

Şüphesiz ki ALLAH, çok tevbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever." (Bakara,222)
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

Bu dünya hayatı ancak bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte gerçek hayat odur. Keşke bilselerdi!

Ankebut, 29/64
Muhtazaf

Muhtazaf

Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbindekini verecek seni hoşnut kılacak.
Duha-5
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakınmanız için oruç, sizden öncekilere farz kılındığı gibi, size de farz kılındı
Bakara/183
KRMUS

KRMUS

Mübarek Üye · 1.794 mesaj

“Onları sana bakar görürsün, oysa onlar görmezler.” (Â’râf, 198)
KRMUS

KRMUS

“Hepinizin dönüşü sadece O’nadır. Bu Allah’ın gerçek olarak verdiği sözdür. Şüphesiz O önce yaratmaya başlar. Sonra inanıp iyi işler yapanlara adâletle karşılık vermek için (Onları huzûruna) geri çevirir. İnkâr edenlere gelince, küfürlerinden dolayı onlara kaynar sudan bir içecek ve acı bir azâb vardır.”(Yûnus, 4)
KRMUS

KRMUS

“Onların kalblerinde bir hastalık vardır. Allah da onların hastalığını çoğaltmıştır. Söylemekte oldukları yalanlar sebebiyle de onlar için elîm bir azap vardır.” (Bakara, 10)
KRMUS

KRMUS

“Sonunda peygamberlerimizi ve îman edenleri kurtarırız. İşte böyle, üzerimize bir borç olarak mü’minleri kurtarırız.” (Yûnus, 103)
KRMUS

KRMUS

“İnsanlar sadece bir tek ümmettiler. Sonra ayrılığa düştüler. Eğer Rabb’inden bir söz geçmemiş olsaydı, ayrılığa düştükleri konuda hemen aralarında hüküm verilir (işleri bitirilirdi).” (Yûnus, 19)
KRMUS

KRMUS

“O gün vay haline yalancıların!” (Mutaffifîn, 10)
KRMUS

KRMUS

“Bir gece, kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Harâm'dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ'ya götüren Allah noksan sıfatlardan münezzehtir; O, gerçekten işitendir, görendir.” (İs*râ, 1)
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

KRMUS“Onları sana bakar görürsün, oysa onlar görmezler.” (Â’râf, 198)

evet , görmüyorlar , ayetle sabit ...
okuyamadıgım bir paylaşımınız var bakıyorum kalbim dayanamadıgından kapatıyorum
kaç kez denesem olmuyor, diyecekler ki ne var sanki???
o güllerin son sözlerini son anlarını okuyacak derman yok inan ki
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Şüphesiz o (Kur'an) hakikaten çok şerefli bir elçinin (ALLAH'dan getirdiği) sözüdür. O bir şair sözü değildir. Siz, (halâ) ne az inanıyorsunuz! O bir kahin sözüde değildir, siz pek az düşünüyorsunuz! (O) Âlemlerin rabbinden indirilmedir.

(HÂKKA SURESİ 40,41,42,43)
İnsan beğenmez.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

"Rızasını arayanı Allah onunla kurtuluş yollarına götürür ve onları iradesiyle karanlıklardan aydınlığa çıkarır, dosdoğru bir yola iletir."

(MAİDE SURESİ/16.AYET)

.................
Muhtazaf

Muhtazaf

Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbindekini verecek, seni hoşnut kılacak..!
Duha / 5
mir_erhan

mir_erhan 🛡

MuhtazafVe zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbindekini verecek, seni hoşnut kılacak..!
Duha / 5

Eyvallah abimiz..
Rabbimiz sizlerden razı olsun inşallah...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.