amin derseniz sizlerden Allah razi olsun

952 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
hacer_000

hacer_000

Yeni Üye · 2 mesaj

iyi geceler ...

ben 6 aydan beri namazima basladim ve ALLAHIMA soz verdim su an namazimi ALLAHA sukur kiliyorum..namaza baslayip cok defa biraktim ve bunun cok gunah oldugunu biliyorum..YUCE ALLAHIM affetsin..hepimizin dilekleri vardir mutlaka, Yuce ALLAHTAN istedigimiz hacetlerimiz vardir. hayirliysa ALLAH kabul etsin..benimde dileklerim var ve sizlerden Allah razisi icin amin demenizi bekliyorum..AMIN
ALLÄHÜMME SALLI ALA MUHAMMEDIN VE ALÄ ÄLI MUHAMMEDIN.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

hacer_000iyi geceler ...

ben 6 aydan beri namazima basladim ve ALLAHIMA soz verdim su an namazimi ALLAHA sukur kiliyorum..namaza baslayip cok defa biraktim ve bunun cok gunah oldugunu biliyorum..YUCE ALLAHIM affetsin..hepimizin dilekleri vardir mutlaka, Yuce ALLAHTAN istedigimiz hacetlerimiz vardir. hayirliysa ALLAH kabul etsin..benimde dileklerim var ve sizlerden Allah razisi icin amin demenizi bekliyorum..AMIN

s.a hacer kardeşim rabbim hiç bir zaman şeytana ve nefsimize uydurmasın rabbim birdaha bıraktırmadan daimi olarak kılmanızı nasip etsin rabbim bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin amin amin amin rabbim yar ve yardımcınız olsun selametle:H
vasfi

vasfi

Yeni Üye · 2 mesaj

Allah Hayirliysa Dileklerine Tez Vakitte Kavuştursun Inş. Amin
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

hacer_000iyi geceler ...

s.a.amin kardeşim.malesef bende aynı dertteyim.namaz kılmaya çok hevesliyim.ama bazen nefsime yeniliyorum galiba.rabbim daim etsin.kılmak bırakmamak için çok savaşıyorum.rabbim cümlemize vakitli kılmak nasip etsin.cümlemizin dualarını kabul etsin kardeşim.selametle kalın,rabbim yar ve yardımcımız olsun.....
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

amin kardeşim duan ALLAH'ında senin hakkında hayırlı olanı taktir etmesiyle kabul olunur inşallah. selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
ALLAH CC RIZASI İÇİN :evet
"AMİN.." RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH..
DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN..SAPMIŞLARDAN OLMAMAK İÇİN,İSLAMİYETE SARILANLARDAN OLABİLİRİZ İNŞALLAH..:gulegule
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
hacer_000

hacer_000

Yeni Üye · 2 mesaj

hepinizden ALLAH razi olsun...
nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

hacer_000iyi geceler ...

BENDE BAŞLAYALI 6 AY OLDU VE ALLAH A ŞÜKÜR HAKKIYLA ELİMDEN GELDİĞİNCE KILMAYA ÇALIŞIYORUM.YALNIZ BENİM BİR ARKADAŞIM ONUDA ALLAH'IN İZNİYLE BAŞLATMIŞTIM AMA GELİN GÖRÜN Kİ BİR AYDIR NE NAMZ VAR NE DE BAŞKA BİŞEY.İNANIN ONUN ADINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM.AZ ÖNCE BİR İLETİSİNİ GÖRDÜM VE KAHROLDUM.ÇEVRESİNE UYUYOR VE YOK ŞU KONSER YOK ŞU MARKA DİYE SÜRÜKLENİP GİDİYOR.KARDEŞLERİM NE OLUR O VE ONUN GİBİLER İÇİN DUALARINIZDA YER AYIRIN OLMAZMI.. RABBİM HERKESE HAKKINDA EN HAYIRLISINI NASİP EYLESİN..AMİN..
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

hacer_000iyi geceler ...

SA
AMIIIIIN
ALLAH BUTUN MUSLUMANLARIN DUALARINI KABUL ETMESI DILEGIYLE
ALLAHIM HAYIRLISINDAN AYIRMASIN HEPIMIZI
AEO
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.