:( :( :( :( :( :(

7.892 görüntülenme · 88 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

zemzemmyaa asıl benim ağlamam gerek siz durun ben ağlıyacam
neden diye soracak olursanız çok uzun bir süre nete giremiyecem o yüzden çokkk üzülüyorum....

Uzun süreli bir ayrılık olmaz inşallah güzel kardeşim. Hayırlısı olsun..Kendinizi özletmeyin inşallah..B)
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

İŞTE GELDİM BURDAYIMMMMMMMM ya iki saat siteden ayrılıyorum bir geliyorum olay olmuş... aglayanlar küsenler gidenler gelenler...
neyse herşey sütliman gibi...
oh be şöyle sakinleşelim kardeşlerim..
..xxgülsümxx kardeşim üç konu açmışsın bismillah ikisine cevap yazdım .....ablacım hoşgeldin sefalar getirdin....bizden sana kuçak dolusu sevgiler saygılar ...merabalar ehlen sehlen .selamün aleyküm...:H
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

DuaLar
Tamam meltem madem çok ısrar edip aglıyorlar mutlu edelim onları :)
kalmaya karar verdik

:evet:evet kapıdan çıksak bacadan geliriz dualar kardeşimle.. ama ben de bir 5 gün kadar yokum sonra hep buradayım Allah izin verirse( inşallah)...Zemzem kardeşim umarım çabuk dönersin...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

rüyam3selamün Aleyküm
Güzel Kardeşim Nerden çıkardın Bunu Diyecem Ama Genelde Yeni üyelerin Hepside Oluyor Zamanla Bizler Seni Tanıyacağız Sende Bizleri O Zaman Gelsin Muhabbetler:d şimdilik Yeni Olduğundan Böyle Düşünüyosun Zamanla Sende Bizler Gibi Olursun üzülme Bak Forum Açmışsın Bu Kadar çok Kişide Senin Forumuna Gelmiş Demek Ki Bizler Senle Konuşma Gereği Görmüşyüz Oluyo Tamam Mı? Anlaştık Mı? şimdi Kendine Iyi Bak Rabbime Emanet Ol
Ayrıca üyeliğinde Hayırlı Olsun Hoş Geldin
Selam Ve Dua Ile Kal...:h

Allah Razi Olsun Sizlerden çok Ama çok Ii Niyetli Insanlarsiniz
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

Nerdesin aminenur az kalsın gidiyorduk meltemle sabahtan beri seni bekliyoruz:(
aminenurİŞTE GELDİM BURDAYIMMMMMMMM ya iki saat siteden ayrılıyorum bir geliyorum olay olmuş... aglayanlar küsenler gidenler gelenler...
..xxgülsümxx kardeşim üç konu açmışsın bismillah ikisine cevap yazdım .....ablacım hoşgeldin sefalar getirdin....bizden sana kuçak dolusu sevgiler saygılar ...merabalar ehlen sehlen .selamün aleyküm...:H
meltem

meltem

aminenurİŞTE GELDİM BURDAYIMMMMMMMM ya iki saat siteden ayrılıyorum bir geliyorum olay olmuş... aglayanlar küsenler gidenler gelenler...

Hoşgeldin canım kardeşim ben de burada birşeyler eksik diyordum meğer eksik olan senmişsin sen de geldin şimdi herşey yolunda sanırım:H
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

canım kardeşlerim benim ayrılık:) sürem 3 ay boyunca sonrasın da inş burdayım..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Ya burda neler olmuş böyle :) okudukca güldüm Rabbim hepinizin iyiliğini versin Selametle
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

zemzemmcanım kardeşlerim benim ayrılık:) sürem 3 ay boyunca sonrasın da inş burdayım..

zemzemm kardeşim hayırdır 3 ay yokmusun? üzüldüm şimdi :(
ferahhfeza

ferahhfeza

DuaLar
Nerdesin aminenur az kalsın gidiyorduk meltemle sabahtan beri seni bekliyoruz:(

canım kardeşim ne bileyim hergün sitedeyim bir aktivite olmaz sıkılırım iki saat gittim olay olmuş... amannnnn sakın nereye gidyiorsunuz ...hemde ikiniz birden.... siz giderseniz bende duramam buralarda bende gelirim:(
meltemcigim ve dualarım ikinizede sonsuzzzzz muhabbetlerimi gönderiyorum... iyiki varsınız.:):H
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Allah c.c. Muhabbeditiniz Artırsın :K Biri Ağlıyor:A biri gülüyor :B

Selamun Aleyküm xxgulsumxx Kardeşim Üyeliğin Hayırlı Ve Daim olsun Güzel Faydalı Bilgiler Edinirsin İnşallah ..
Ben İşlerimden Dolayı genellikle konuları Okumayı Tercih Ediyorum ..

Allah'a emanet olun ...

ferahhfeza

ferahhfeza

meltemHoşgeldin canım kardeşim ben de burada birşeyler eksik diyordum meğer eksik olan senmişsin sen de geldin şimdi herşey yolunda sanırım

hoşbulduk güzel kardeşim :)
tabi degilmi ben yokum sitede çok şey eksik tabi tabi tabi :8
eksik olma güzel kardeşim muhabbetle inşallahB):H
meltem

meltem

ayyyyy canım kardeşim benim seni almadan biryere gideceğimizi mi sandın sen olmadan asla gitmem biryere (bak önümüzdeki hafta 5 gün yokum beni unutursanız karışmam ):H
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

:evet:H:H.........
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

aminenurişte Geldim Burdayimmmmmmmm Ya Iki Saat Siteden Ayrılıyorum Bir Geliyorum Olay Olmuş... Aglayanlar Küsenler Gidenler Gelenler...
neyse Herşey Sütliman Gibi...
oh Be şöyle Sakinleşelim Kardeşlerim..
..xxgülsümxx Kardeşim üç Konu Açmışsın Bismillah Ikisine Cevap Yazdım .....ablacım Hoşgeldin Sefalar Getirdin....bizden Sana Kuçak Dolusu Sevgiler Saygılar ...merabalar Ehlen Sehlen .selamün Aleyküm...:h

:) Ya Inanin çok Ii Insanlarsiniz
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

bende geldim gülsüm kardeşim yalnız değilsin canım benim ALLAHA emanet ol canım:)
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

gecekondu
allah C.c. Muhabbeditiniz Artırsın :k biri Ağlıyor:a Biri Gülüyor :b

selamun Aleyküm xxgulsumxx Kardeşim üyeliğin Hayırlı Ve Daim Olsun Güzel Faydalı Bilgiler Edinirsin Inşallah ..
Ben Işlerimden Dolayı Genellikle Konuları Okumayı Tercih Ediyorum ..

allah'a Emanet Olun ...

Amin Amin Inşallah Allahsizlerdende Razi Olsun Inşallah Bu Güzel Iman Dolu Grubun Içine Girebilirim
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

ozlem_yagmurbende Geldim Gülsüm Kardeşim Yalnız Değilsin Canım Benim Allaha Emanet Ol Canım:)

Sizde Allaha Emanet Olun Inşallah
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

Abilerim Ablalarim Kardeşlerim Iyiki Varsiniz O Kadar Güzel Bir Din Kardeşliği Var Ki Aranizda Allah Bozmasin Inşallah
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

meltemayyyyy Canım Kardeşim Benim Seni Almadan Biryere Gideceğimizi Mi Sandın Sen Olmadan Asla Gitmem Biryere (bak önümüzdeki Hafta 5 Gün Yokum Beni Unutursanız Karışmam ):h

Bende Yarin Dan Sonra Yokum Ve 3 Ay Boyunca Gelemeyeceğim Beni Fazla Tanimadiniz Ama Umarim Beni Unutmazsiniz
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.