:( :( :( :( :( :(
7.892 görüntülenme · 88 yanıt
ya Kimse Bana Hiç Birşey Yazmiyor Yaaa çok üzülüyorum Burda Herkes Birbirini Taniyor Hep Muhabbet Ediyorlar Ama Ben Hiç Birşey Yapamiyorumm Yaaaa
Selamun Aleykum
olurmu hiç kardeşim
bak ben yazdım bile
Birazdan aliye_aliye, mavci,gülnisa,koskun, T.Nur, gecekondu,cerennurum, aminenur,fatmana,NSBBZN,isranur, meltem..
hepsi gelir yazarlar
ayrı gayrı yok hepimiz kardeşiz<
olurmu hiç kardeşim
bak ben yazdım bile
Birazdan aliye_aliye, mavci,gülnisa,koskun, T.Nur, gecekondu,cerennurum, aminenur,fatmana,NSBBZN,isranur, meltem..
hepsi gelir yazarlar
ayrı gayrı yok hepimiz kardeşiz<
Ne Biliyimmm O Kadar çok şeye Böyle Yazi Yazdim Böle Benimkisi Aralarda Kaynadi Gitti Düşündüklerimi Yazdim Hiç Bana Karşilik Veren Omadi Onun Için üzüldüm Allah Senden De Razi Olsunn Gerçekten Mutlu Oldum(allahim Bu Bile Yeter Aza Kanaat Etmeyen çoğu Bulamazmiş) Allaha şükür.
Selamunaleyküm Gülsümcüm işte ben de buradayım...merak etme herkez fark ettikçe konularına bakıcaktır kardeşim benim...üzülme emi..hadi Allaha emanet ol:H
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
~*~
Selamün Aleyküm güzel kardeşim.. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz İslamiyet yuvasına.. Henüz yeni bir üyesiniz, zamanla kaynaşacaksınız inşallah:) İnsanların yazmamasını ''değer vermemek'' olarak düşünmeyin sakın güzel kardeşim.Her şeyden önce rıza için burdayız inşallah... Ben konularınızı görmedim şimdi, siz açtıkça yazarım tabi.. Rabbimiz c.c hayırlı kılsın üyeliğinizi inşallah.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile..
B)
~*~
Selamün Aleyküm güzel kardeşim.. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz İslamiyet yuvasına.. Henüz yeni bir üyesiniz, zamanla kaynaşacaksınız inşallah:) İnsanların yazmamasını ''değer vermemek'' olarak düşünmeyin sakın güzel kardeşim.Her şeyden önce rıza için burdayız inşallah... Ben konularınızı görmedim şimdi, siz açtıkça yazarım tabi.. Rabbimiz c.c hayırlı kılsın üyeliğinizi inşallah.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile..
B)
~*~
AFRA_NURaaa niye beni tanıyosun ya:Ksabah sana dua ettim namazda hem ben:H
evet ablacım benim için bu site de en değerli ve kendime yakın bulduklarım siz (yani sitenin tatlı ablası)birde Aliye kardeşim...görmeden sevmek buna derler hehal de inş bir gün yakından da tanışmak nasip olur..
zemzemms.a Kardeşim Bende Tam Olarak Tanımıyorum Amaa Tanımaya çalışıyorum Hepsi çok Değerli Insanlar Allah Razı Olsun Hepsinden..
Inşallah Tanişirim Yani çok Güzel Bi Site Yaaa
zemzemmevet ablacım benim için bu site de en değerli ve kendime yakın bulduklarım siz (yani sitenin tatlı ablası)birde Aliye kardeşim...görmeden sevmek buna derler hehal de inş bir gün yakından da tanışmak nasip olur..
bak şimdi biz de kıskandık ..aşkolsun zemzem kardeşim...şaka tabiki hadi Allah emanet ol kardeşim...:H
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
zemzemmevet ablacım benim için bu site de en değerli ve kendime yakın bulduklarım siz (yani sitenin tatlı ablası)birde Aliye kardeşim...görmeden sevmek buna derler hehal de inş bir gün yakından da tanışmak nasip olur..
~*~
Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Allah c.c razı olsun, güzel düşünceleriniz için:)..Gönlünüzün güzelliğidir değerli kardeşim.Çok teşekkür ederim..Siz de benim için çok değerlisiniz..Rabbimiz c.c varlığınızı daimi kılsın inşallah.. Bu arada size cevap yazdığımda, hep yazmayı unutuyordum güzel kardeşim, şimdi belirtmek istiyorum yeri gelmişken..Sizin de konularınızı okumak isterim güzel kardeşim inşallah:)..Forumlarınızı bekleyeceğim..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile..B)
~*~
Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Allah c.c razı olsun, güzel düşünceleriniz için:)..Gönlünüzün güzelliğidir değerli kardeşim.Çok teşekkür ederim..Siz de benim için çok değerlisiniz..Rabbimiz c.c varlığınızı daimi kılsın inşallah.. Bu arada size cevap yazdığımda, hep yazmayı unutuyordum güzel kardeşim, şimdi belirtmek istiyorum yeri gelmişken..Sizin de konularınızı okumak isterim güzel kardeşim inşallah:)..Forumlarınızı bekleyeceğim..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile..B)
~*~
meltemselamunaleyküm Gülsümcüm Işte Ben De Buradayım...merak Etme Herkez Fark Ettikçe Konularına Bakıcaktır Kardeşim Benim...üzülme Emi..hadi Allaha Emanet Ol:h
Sizde Allaha Emanet Olun Ya Gerçekten Ben Buraya Bilgilenmek Için Gelmiştim çok Güzel şeyler öğrendim Allah Hepinizden Razi Olsunn
aliye_aliye~*~
selamün Aleyküm Güzel Kardeşim.. Hoşgeldiniz, Sefalar Getirdiniz Islamiyet Yuvasına.. Henüz Yeni Bir üyesiniz, Zamanla Kaynaşacaksınız Inşallah:) Insanların Yazmamasını ''değer Vermemek'' Olarak Düşünmeyin Sakın Güzel Kardeşim.her şeyden önce Rıza Için Burdayız Inşallah... Ben Konularınızı Görmedim şimdi, Siz Açtıkça Yazarım Tabi.. Rabbimiz C.c Hayırlı Kılsın üyeliğinizi Inşallah.. Rabbimize Emanet Olunuz..selam Ve Dua Ile..
B)
~*~
Aleyküm Selam Ya Tabi Zamanla Inşallah Olur Ama Ne Bileyim Işte Birden öylew Düşünüvermiştim:(
dualarbak Işte Aliye_aliye,meltem, Afra Nur,zemzem Gelip Yazdılar.
Daha Kimler Gelip Yazacak şaşıracaksın :)
:) Allah Razi Olsunnnn
meltembak şimdi biz de kıskandık ..aşkolsun zemzem kardeşim...şaka tabiki hadi Allah emanet ol kardeşim...:H
s.a meltem kardeşim herkes birbirinden değerli kardeşlerim inan burdaki tüm üyeleri ailemden yakın buluyorum kendime...Aliye kardeşim inş da bende sizlerden bişeyler öğrenip konu açma şine atılacam:)çünkü bu konularda çok acizim...Afranur ablam ben eklemeyi unuttum zaten dua kardeşlerimin arasın da siz de varsınız inş herşey gönlünüzce olur..Yaradan sizden katbe kat razı olsun
dualarmeltem Bizi Seven Yok Alıp Başımızı Gidelim Buralardan.
:gulegule
Ben Sizi Seviyorum Merak Etmeyinnn:a:a
zemzemms.a meltem kardeşim herkes birbirinden değerli kardeşlerim inan burdaki tüm üyeleri ailemden yakın buluyorum kendime...Aliye kardeşim inş da bende sizlerden bişeyler öğrenip konu açma şine atılacam:)çünkü bu konularda çok acizim...Afranur ablam ben eklemeyi unuttum zaten dua kardeşlerimin arasın da siz de varsınız inş herşey gönlünüzce olur..Yaradan sizden katbe kat razı olsun
ecmain canım kardeşim.rabbim seninle olsunB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35708-konu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.