Tanişabilirmiyiz..

4.073 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

amine kardeşim demek sivastasın neresindensin ve suan hangi ilçedesin...
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Oo Sivasli Amma Hemşehrim Varmiş :)
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Sultanım, post: 681200, member: 11875amine kardeşim demek sivastasın neresindensin ve suan hangi ilçedesin...

_______selamün aleyküm
sultanım kardeşim sivasın içinden inşallah ...bana sordugunuz hatimlerle ilgili size link vermiştim o furumda görmüştürsünüz inşallah bu günlerde ikinci hatimin cüzleri dagıtılabilinir.. ilgileniyor iseniz bakmanızı tavsiye ederim kardeşim
rabbimize emanet olunz
selam ve dua ile_____
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Site çok büyük konular çok olduğu için maalesef her foruma bakamıyoruz mesaj yazamıyoruz
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

arkadaşalarım dinkardeşlerim hepinizin mesajlarını okudum hoşbulduk ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN HEPİNİZDEN İİ DUALARINIZ VE DİLEKLERİNİZ İÇİN.BURDA SİZLERİN ARASINDA ÇOK MUTLUYUM HEPİNİZLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM...
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
:Eyyub:

:Eyyub:

Aktif Üye · 59 mesaj

Selamün Aleyküm bende Eyyüb....
cranberry_84

cranberry_84

Yeni Üye · 4 mesaj

Merhaba bende daha bugün üye oldum baya güzel bir site hazırlanmış bizim için, çok beğendim. İstediğim her şeye ulaşabiliyorum. Kendimi tanıtmayı unuttum:))
ismi zühtü izmirde yaşıyorum büyük ihtimalle 3 aya kadar Türkiye'nin herhangi bir yerinde olabilirim. KPSS sağolsun:))
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

cranberry_84merhaba bende daha bugün üye oldum baya güzel bir site hazırlanmış bizim için, çok beğendim. Istediğim her şeye ulaşabiliyorum. Kendimi tanıtmayı unuttum:))
ismi zühtü izmirde yaşıyorum büyük ihtimalle 3 aya kadar türkiye'nin herhangi bir yerinde olabilirim. Kpss sağolsun:))

selmun aleyküm kardeşlerim hepinizden allah razı olsun.hepinizle tanıştığıma çok memnunum....
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim memnun oldum tanıştığıma ben dilek 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ve muhasebeciyim burda zaten bol miktarda muhasebeci var yada muhasebe okuyan var
sumelek

sumelek

Üye · 44 mesaj

ozlem_yagmurİLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM 24 YAŞINDAYIM ASLEN GİRESUNLUYUM İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM EVLİYİM BİDE RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM MUHASEBECİYİMM:)

hoşgeldiniz kardeşim allah bağışlasın güzel paylaşımlarla inşaallah selametle kalın
cumali yaver

cumali yaver

Yeni Üye · 3 mesaj

hayırlı cumalar. ben cumali bugun uye oldum.kıbrısta yasıyorum aylemle beraber insallah guzel dostluklar dinir ve dini bilgilerinizden paylasırız
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hoş geldiniz kardeşim.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.allah yar ve yardımcınız olsun..selam ve dua ile.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Bende sizlerle tanışmak istiyorum.
çiğdem09

çiğdem09

Yeni Üye · 4 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum çok güzel bir site inşaallah herkese hayırlı olur
ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

İnşallah herkese hayırlı olur
Allah'a Emanet olun.
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Aleyküm selam hoş geldiniz..
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah
selam ve dua ile
beyzaburak

beyzaburak

Yeni Üye · 1 mesaj

SA. arkadaşlar ben bu gece ilk defa girdim merak ettiğim konulara baktım ve çok beğendim. hemen üye oldum. fakat site hakkında ve işleyişi hakkında hiçbilgim yok. tanışır yardımcı oluranız sevinirim...
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

hoşgeldiniz arkadşlar üyelikleriniz hayırlı olsun
merthan

merthan

Yeni Üye · 3 mesaj

Slm arkadaşlar ben yeni uye oldum.adım merthan ankaralıyım 1974 dogumluyum kamuda calsıyom. Zaman buldukca herkesle tanısıp faydalı sohbet etmek ısterım.allah emanet olun
merthan

merthan

Yeni Üye · 3 mesaj

Bu arad belirteyim hic bir arkadasımla tanısmadım.umarım tanısma fırsatım vede zamanım olur.herkese saygılar sunarım
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.