Tanişabilirmiyiz..
4.073 görüntülenme · 44 yanıt
Sultanım, post: 681200, member: 11875amine kardeşim demek sivastasın neresindensin ve suan hangi ilçedesin...
_______selamün aleyküm
sultanım kardeşim sivasın içinden inşallah ...bana sordugunuz hatimlerle ilgili size link vermiştim o furumda görmüştürsünüz inşallah bu günlerde ikinci hatimin cüzleri dagıtılabilinir.. ilgileniyor iseniz bakmanızı tavsiye ederim kardeşim
rabbimize emanet olunz
selam ve dua ile_____
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Selam Aleyküm kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Site çok büyük konular çok olduğu için maalesef her foruma bakamıyoruz mesaj yazamıyoruz
Site çok büyük konular çok olduğu için maalesef her foruma bakamıyoruz mesaj yazamıyoruz
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
arkadaşalarım dinkardeşlerim hepinizin mesajlarını okudum hoşbulduk ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN HEPİNİZDEN İİ DUALARINIZ VE DİLEKLERİNİZ İÇİN.BURDA SİZLERİN ARASINDA ÇOK MUTLUYUM HEPİNİZLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM...
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
Merhaba bende daha bugün üye oldum baya güzel bir site hazırlanmış bizim için, çok beğendim. İstediğim her şeye ulaşabiliyorum. Kendimi tanıtmayı unuttum:))
ismi zühtü izmirde yaşıyorum büyük ihtimalle 3 aya kadar Türkiye'nin herhangi bir yerinde olabilirim. KPSS sağolsun:))
ismi zühtü izmirde yaşıyorum büyük ihtimalle 3 aya kadar Türkiye'nin herhangi bir yerinde olabilirim. KPSS sağolsun:))
cranberry_84merhaba bende daha bugün üye oldum baya güzel bir site hazırlanmış bizim için, çok beğendim. Istediğim her şeye ulaşabiliyorum. Kendimi tanıtmayı unuttum:))
ismi zühtü izmirde yaşıyorum büyük ihtimalle 3 aya kadar türkiye'nin herhangi bir yerinde olabilirim. Kpss sağolsun:))
selmun aleyküm kardeşlerim hepinizden allah razı olsun.hepinizle tanıştığıma çok memnunum....
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
Selamün aleyküm kardeşim memnun oldum tanıştığıma ben dilek 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ve muhasebeciyim burda zaten bol miktarda muhasebeci var yada muhasebe okuyan var
ozlem_yagmurİLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM 24 YAŞINDAYIM ASLEN GİRESUNLUYUM İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM EVLİYİM BİDE RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM MUHASEBECİYİMM:)
hoşgeldiniz kardeşim allah bağışlasın güzel paylaşımlarla inşaallah selametle kalın
hayırlı cumalar. ben cumali bugun uye oldum.kıbrısta yasıyorum aylemle beraber insallah guzel dostluklar dinir ve dini bilgilerinizden paylasırız
SA. arkadaşlar ben bu gece ilk defa girdim merak ettiğim konulara baktım ve çok beğendim. hemen üye oldum. fakat site hakkında ve işleyişi hakkında hiçbilgim yok. tanışır yardımcı oluranız sevinirim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35232-tanisabilirmiyiz · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.