Tanişabilirmiyiz..

4.112 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

Yakşalik Bir Aydir Buradayim Ama Kimseyi Tanimiyorum...böyle Gidersede Taniyamacağim.kendi Kendime En Iisi Forum Açayim Dedim...şimdiden Hepinizden Allah Razi Olsun..tanişmak Isteyen Arkadaşlar Cevaplarinizi Bekliyorum
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

İLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM 24 YAŞINDAYIM ASLEN GİRESUNLUYUM İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM EVLİYİM BİDE RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM MUHASEBECİYİMM:)
ATA_11

ATA_11

Mübarek Üye · 534 mesaj

S.a Kardeşim Hoşgeldin.inşallah Güzel Paylaşimlarda Bulunursun Sende.ben Eski üye Sayilirim.eşim Le Birlikte üyeyiz Buraya.harika Konular Okuyor öğreniyoruz.selametle Kal....
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

ATA_11S.a Kardeşim Hoşgeldin.inşallah Güzel Paylaşimlarda Bulunursun Sende.ben Eski üye Sayilirim.eşim Le Birlikte üyeyiz Buraya.harika Konular Okuyor öğreniyoruz.selametle Kal....

A.SELAM Kardeşim gerçekten çok faydalı şeyler okudum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE ...İNŞALLAH
gülşah_

gülşah_

Üye · 39 mesaj

ozlem_yagmurİLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM 24 YAŞINDAYIM ASLEN GİRESUNLUYUM İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM EVLİYİM BİDE RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM MUHASEBECİYİMM:)

S.a Meslektaşım:) Bende yeni üyeyim ama forumu üye olmadan takip etmiştim bir süre çok güzel konular var.İnş.hep beraber faydalanırız ve daha iyi tanışırız;)
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

gülşah_S.a Meslektaşım:) Bende yeni üyeyim ama forumu üye olmadan takip etmiştim bir süre çok güzel konular var.İnş.hep beraber faydalanırız ve daha iyi tanışırız;)

GÜLŞAH KARDEŞİM A.SELAM ALLAH RAZI OLSUN ..MESLAEKTAŞ OLDUĞUMUZADA SEVİNDİMM NERELİSİNİZ ACABA??
gülşah_

gülşah_

Üye · 39 mesaj

ozlem_yagmurGÜLŞAH KARDEŞİM A.SELAM ALLAH RAZI OLSUN ..MESLAEKTAŞ OLDUĞUMUZADA SEVİNDİMM NERELİSİNİZ ACABA??

Allah hepimizden Razı olsun inş.Bende sevindim kardeşim dini sohbet yanında mesleki konularıda konuşuruz inş:G ben İstanbulluyum
jaba

jaba

Üye · 20 mesaj

slm kardeşim bende yeniyim sohbet etmek wede tanışmak istiyorum
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

jabaslm kardeşim bende yeniyim sohbet etmek wede tanışmak istiyorum

A.SELAM ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİMMM..BURADA ÇOK FAYDALI YAZILAR OKUYORUM.KARDEŞELRİMDEN ALLAH RAZI OLSUN BİZİ AYDINLATIYORLAR.ÇALIŞTIĞIM İÇİN ZAMAN BULDUKÇA BAKIYORUM.TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

ben ekrem yıldırım 15 yaşındayım şanlırfalıyım 11 yıldır gaziantepte oturyorum
ALLAHa emanetsiniz

Sivas'ın En İyi Radyosu
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

ozlem_yagmurİLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM 24 YAŞINDAYIM ASLEN GİRESUNLUYUM İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM EVLİYİM BİDE RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM MUHASEBECİYİMM:)

bende kimseyi tanımıyorum burada.ama herkes cok iyi Allah razı olsun hepsinden.izmitteyim.bende muhasebe okuyorum 2 yıllık bu sene son inşaAllah..:)
çiğtanesi

çiğtanesi

Aktif Üye · 66 mesaj

selam hoşgeldin bende yeni üyelerdenim inşallah hepimiz için hayırlı olur
saalih

saalih

Yeni Üye · 2 mesaj

herkese merhaba
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

s.a hayırlı akşamlar.öncelikle ufaklık çok tatlıymış.Allah bağışlasın.dinine vatanına ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah..

sonrada hoşgeldin.benim ismimde tufan.istanbul avcılardanım.bizde çalışan tayfadanız..hayırlı gunler selam ve dua ile..
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

selamün aleyküm bende yeni üye sayılirim bu site cok güzel bize faydasi olan cok sey var ben cok faydasini gördüm benim gibi herkezde faydasini görüyor herkezden ALLAH razi olsun hayırli geceler selam ve dua ile
mustafa993066

mustafa993066

Yeni Üye · 1 mesaj

slm kardeşlerim
TUBİX

TUBİX

Aktif Üye · 62 mesaj

S.A ben tuba istanbulda oturuyorum bende yeni geldim ama o kadar güzel ki burası çok şey okuyorum öğreniyorum sizde yeni sayılırsınız size de hoşgeldiniz diyorum allaha emanet olun selamün aleyküm...
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a kardeşim ben sivaslıyım balıkesire gelin geldim.10 aydır evliyim.6 aylık hamileyim.ev hanımıyım.20 yaşındayım.bu arada maşallah kızın çok tatlı...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

______selamün aleyküm özlem kardeşim hoşgeldiniz bende sivaslıyım.. üyeliginiz hayırlı olsun sizin için ve bizin için inşalah hayırlara vesile olur
selam ve dua ile_____
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Sultanım, post: 681180, member: 33601s.a kardeşim ben sivaslıyım balıkesire gelin geldim.10 aydır evliyim.6 aylık hamileyim.ev hanımıyım.20 yaşındayım.bu arada maşallah kızın çok tatlı...

aleyküm selam sultanım bende sivaslıyım şuan sİVASTAYIM :)
HOŞGELDİNİZ ÜYELİGİNİZ HAYIRLI OLSUN ..
SELAM VE DUA İLE
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.