bir dua bin musibeti yok edecek

2.016 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
white_sea

white_sea

Üye · 17 mesaj

Selamun Aleykum diyerek başlamak istiyorum hayırlı geceler ve günler diliyorum sizlere.
dualarınıza bilginize ihtiyacım var.Rabbim son 4 ay boyunca bana büyük bir sınav verdi.bu sınavımda sabırlı olmayı çokca öğrendim, ki ben Allahıma çok şükür sabretmeyi bilen bir insandım.bu dönemde Allahıma daha çok yaklaştığımı hissettim ve ondan başka sığınacak güvenecek kimse olmadığını şimdi daha iyi anlıyorum.
ricam şudur sizlerden.Eşim zor günler geçiriyor.evini ailesini çocuklarını,yol arkadaşını,hayat arkadaşını hiçe sayarak şeytana uydu diyelim!yolundan döner mi dönmez mi bilemiyorum.her gün dua ediyorum onuniçin ve elbette kendimiz için ailemiz için çünkü 2 çocuğumuz var.biri 4 diğeri 2,5 yaşında.günah işleyecek ,hata yapacak diye çok endişeleniyorum.Allahım diyorum doğru yolu bulması için yardım et.ıslah et.

sizce hangi duayı okumamı öneririsiniz bana.?bizi ve ailemizi kurtaracak bir dua istiyorum sizlerden.Allah hepinizden razı olsun şimdiden.
white_sea

white_sea

Üye · 17 mesaj

kimse cevap vermeyecek mi acaba :(
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah eşinizi hidayete erdirsin doğru yoldan ayırmasin inşallah Ayetel Kürsi, Felak nas Sürelerini, Fatiha ve hidayete ermek içinde İhlas Şerir okuyabilirsiniz 10-100 ve daha fazla cin şerrinden insan şerrinden evhamdan korunmak için 41 Nas Süresini okuyabilirsiniz yine başka dualar olursa size haber veririm kardeşim.
Allah yardımıcınız olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun. rabbim bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen sevgi muhabbet aşk nasip etsin inşalah.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
white_sea

white_sea

Üye · 17 mesaj

leyla-1, post: 679472, member: 22491Selam Aleyküm kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah eşinizi hidayete erdirsin doğru yoldan ayırmasin inşallah Ayetel Kürsi, Felak nas Sürelerini, Fatiha ve hidayete ermek içinde İhlas Şerir okuyabilirsiniz 10-100 ve daha fazla cin şerrinden insan şerrinden evhamdan korunmak için 41 Nas Süresini okuyabilirsiniz yine başka dualar olursa size haber veririm kardeşim.
Allah yardımıcınız olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun. rabbim bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen sevgi muhabbet aşk nasip etsin inşalah.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin.

Allah razı olsun .teşekkür ederim bilginize
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun İnşaAllah eşiniz ıslah olurda doğru yolu bulur Amin

Selametle
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

aleyküm Selam Kardeşim...rabbim Yardimciniz Olsun..inşallah Eşin En Kisa Zamanda Doğruyu Bulur..inşallah Eskisi Gibi çocuklarinizla Huzurlu Ve Mutlu Bi şekilde Evinizde Güzel Günler Geçirisiniz...rabbime Emanet Olun Hayirli Günler
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
white_sea

white_sea

Üye · 17 mesaj

Allah (c.c)hepinizden razı olsun .Allah yar ve yardımcınız olsun sizlerinde
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

allah yardımcınız olsunn
white_sea

white_sea

Üye · 17 mesaj

Selamun Aleykum ,bir komşumuz rüyasında eşimin 11 adet ayetel kürsi duasını okuyun bana dediğini görmüş.bunun üzerine perşembeyi cumaya bağlayan bu gecede Allah rızası için sizlerden de 11 adet Ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum.Allah hepinizden razı olsun şimdiden
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.