Nevin_1982selamun aleykum ben nevin sakaryada yani adapazarı merkezde:) ikamet ediyorum.ön muhasebecilik yapıyorum özel bir şirkette.
VEALEYKÜM SELAM NEVİN ABLA TANİŞTİGİMA MEMNUN OLDUM HAYIRLİ GÜNLER SELAM VE DUA İLE
3.117 görüntülenme · 37 yanıt
Nevin_1982selamun aleykum ben nevin sakaryada yani adapazarı merkezde:) ikamet ediyorum.ön muhasebecilik yapıyorum özel bir şirkette.
€bru;678718Es-Selamün Aleyküm bende Ebru...Öss'ye hazırlanıyorum...İnşaallah İlahiyat Fakültesini kazanırım...Malatyalıyım.....
imam_hatiplimvealeyküm selam rabia abla taniştigima memnun oldum nasilsin iyisindir insallah kendine iyi bakman dilegiyle hayırli günler
selam ve dua ile
yılmazcanSelamünaleyküm. Canlarım gönül dostlarım ben emekliyim 64 yaşındayım. Dünyevi işlerde değilde gönül dostluğunda bence yaşın önemi kalmıyor.Çünki her yaştakinin amacı aynı ALLAH VE PEYGAMBER SEVGİSİ.Sizlerin bu yaşlarda bu yolda istekli arzulu yürümeleri beni gururlandırıyor. Sizlerden gelen inançla yazılmış yazıları mesajları okudukça gururdan ağlıyoyorum. Varolun sağolun. Haydi bu ihtiyarı hep ağlatın gözünün yaşını kurutmayın. Canlarım gönül dostlarım sağlıkla kalın Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.
jabaselamün aleyküm tabi tanışırız ben 30 yaşında ewliyim adım weysel dini konularda sohbet etmek isterim hadi aeo
nurus, post: 680261, member: 62852selamunaleyküm kardeslerim memnun oldum..ben 17 yasindayim..yurtdisina 4 seneligine babamin görevi münasebetiyle gecici olarak geldim.normalde ankarada oturuyorumm.lise 3 okuyorum..insallah..benimde hedefim ilahiyat ve extra olarakta yazar olmak..:)...Allah nasip etsin isteyenlere.kitap okumayi cok severim ama özellikle yatmadan önce kitap okumayi cok severim..Allaha emanet olun...:) .
BURGESS, post: 680337, member: 46218ve Aleyküm Selam Hoşgeldin Şebnem bende yeniyim ama olsun
İmamhatip birşey hatırlattı neyse :)
İyi vakit geçirmen dilegiyle tekrar hoşgeldin :)
*kübra*, post: 680353, member: 71706selamun aleyküm kardeşler
İstanbulda yaşıyorum üniversite öğrencisiyim.18 yaşındayım.ilahi dinlemeyi çok severim.aeo :)
SELAM VE DUA İLE
mustafa11s a kardeşlerim ben de istanbul-maltepede oturuyorum .mobilya işi ile uğraşıyorum selametle....
BURGESSHatırlamak istemediğim bi şeyi :A Paranteziçi ( İmamhatiplim ) :evet
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35078-tanisalim-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.