tanisalim
1.820 görüntülenme · 21 yanıt
nedemek kardeşim sen yeterki iste herzaman başımızın ustünde yerin var hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
aleykum selam arayada kabul etmek ne oluyo bizde kul degilmiyiz kul kulu secemebilir mi böyle bi hakkımız mı var kardeşim biz isteriz ki herkes gelksin dinimizi yaşayalım cümleten tabi ki buyrun her daim faydalı paylaşımlarda bulunun.birbirimizi anlayalım birbirimize anlatalım yaşayalım en hasından dinimizi..hoşgeldiniz..selam ve dua ile.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Esselamun aleykum kardes, ESTAGFURULLAH ne demek, ALLAH razi olsun hayirlara vesile oluruz insaallah.
ALLAH razi olsun aylin kardesim,sozlerinizle icimi isittiniz su kis gununde,ALLAH'ta size sevdigi kullarini gondersin yoldas olarak, hayirli dualarinizdan benide ayirmayin insaallah.
ALLAH razi olsun guzel kardesim,bende cok hos buldum hepinizi,ALLAH kulum desin cumlemize insaallah.
nurahasretALLAH razi olsun aylin kardesim,sozlerinizle icimi isittiniz su kis gununde,ALLAH'ta size sevdigi kullarini gondersin yoldas olarak, hayirli dualarinizdan benide ayirmayin insaallah.
dualardayız hep birlikte inşa-ALLAH sizin duanız daha bi güzel kardeşim cok cok saolun.inşa-ALLAH hepimiz yüce mevlaya hayırlı hakikatli kullar oluruz..faydalı calişmalara başlamışsınız inşa-ALLAH devamı gelir.rabbim rızasında sabit kılsın inşa-ALLAH cümelmizi..selametle kalın kardeşim..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46949-tanisalim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.