annemin ev baklavası
10.035 görüntülenme · 93 yanıt
paylaşımları resmen karşılıklı konuşma yerlerine çevirdiniz.biraz dikkat ediniz kardeşler.dışarıdan bakılınca hiçte hoş durmuyor illa edep,illa edep.
Aşk-ı İslampaylaşımları resmen karşılıklı konuşma yerlerine çevirdiniz.biraz dikkat ediniz kardeşler.dışarıdan bakılınca hiçte hoş durmuyor illa edep,illa edep.
edepsiz bişey yapmıyoruz kardeşim allaha şükür dışardan bakılsada kötü değil zaten bu sitede kötü insanlar yok bilmem anlatabildim mi
Aşk-ı İslampaylaşımları resmen karşılıklı konuşma yerlerine çevirdiniz.biraz dikkat ediniz kardeşler.dışarıdan bakılınca hiçte hoş durmuyor illa edep,illa edep.
edepsizliğe bi örnek göster arkadaşım....
karşılıklı konuşma olsa ne olacak bi zarar mı var...aksine samimilik var yani...bu da yanlışsa ozaman burda ne işimiz var...
19-) Aynı konu ile ilgili farklı bölümlere birden fazla mesaj gönderilmesi, forumu sohbet ortamına dönüştürecek mesajların eklenmesi ya da bozuk bir Türkçe ile mesaj yazılması, bu mesajların neden belirtilmeksizin silinmesine sebeb olur.
acaba ben anlatabildim mi?
neslihantozanedepsiz bişey yapmıyoruz kardeşim allaha şükür dışardan bakılsada kötü değil zaten bu sitede kötü insanlar yok bilmem anlatabildim mi
Aşk-ı İslam19-) Aynı konu ile ilgili farklı bölümlere birden fazla mesaj gönderilmesi, forumu sohbet ortamına dönüştürecek mesajların eklenmesi ya da bozuk bir Türkçe ile mesaj yazılması, bu mesajların neden belirtilmeksizin silinmesine sebeb olur.
yeni üyesiniz galiba siz bilirsiniz benden yorum yokkkkkk selametlee
emanet55silinsin ozaman bi yanlışlık bi edepsizlik varsa bu forum kaç gündür var...........
zeynepcim önemli değil boşver canımızı sıkmayalım çok güzel forumlar açılmış hadi onlara bakalm :H
neslihantozanzeynepcim önemli değil boşver canımızı sıkmayalım çok güzel forumlar açılmış hadi onlara bakalm :H
ay çok sinirlendim neslihan abla...neyse tamamda benim şuanda çıkmam gerekiyo..
hadi ALLAHA emanetsin......
emanet55ay çok sinirlendim neslihan abla...neyse tamamda benim şuanda çıkmam gerekiyo..
hadi ALLAHA emanetsin......
selametle git ablacım slm ve dua ile:H
merak ettim acaba sohbet ortamının oluşması edepsiz bir durummu?..
konu yemek tarifleri.burda hoş bi sohbet ortamı oluşmuş.zaten edepsiz yada gereksiz laflar oluştugunda herkes birbirini uyarabilecek akılda,diğeride bunu anlayışla karşılayabilecek karakterde insanlarız..
he su var..forumda özel mesaj bölümü olur.dersinki(eğer admın isen) konu dısına çıkmayalım,gerekiyorsa msnden konusun özellerinizi.
ya admın veya yetkiliysen söylersin bunuda,onun dısında söyleyemezsin..selam ve dua ile.
bu arada forumların amacı,bilgi birikim paylaşmak ve yenı arkadaş dost meclisleri oluşturmaktır.saygılarımla..
konu yemek tarifleri.burda hoş bi sohbet ortamı oluşmuş.zaten edepsiz yada gereksiz laflar oluştugunda herkes birbirini uyarabilecek akılda,diğeride bunu anlayışla karşılayabilecek karakterde insanlarız..
he su var..forumda özel mesaj bölümü olur.dersinki(eğer admın isen) konu dısına çıkmayalım,gerekiyorsa msnden konusun özellerinizi.
ya admın veya yetkiliysen söylersin bunuda,onun dısında söyleyemezsin..selam ve dua ile.
bu arada forumların amacı,bilgi birikim paylaşmak ve yenı arkadaş dost meclisleri oluşturmaktır.saygılarımla..
tufan_78merak ettim acaba sohbet ortamının oluşması edepsiz bir durummu?..
sağol kardeşim dediğin gibi hoş olmayan bişey olursa birbirimizi uyarabiliriz biz yinede öyle olalım allah kalplerimize kötülüğü değil iyiliği nasip etsin slm ve dua ile
tufan_78merak ettim acaba sohbet ortamının oluşması edepsiz bir durummu?..
sağol be tufan-78 acayip sinirlendim ya okadar forum var bu şekilşde onun yaptığına bak neyse siz idare edin benim çıkmam lazım.....selam ve dua ile.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35006-annemin-ev-baklavasi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Büzme Bayram Baklavası Tatlılar 11 cevap
- Midye Tatlısı / Midye Baklavası Tatlılar 2 cevap
- Bayram Baklavası Tatlılar 2 cevap
- ANNEMİN YEMEKLERİ Kıssadan Hisse 5 cevap
- Annemin sene mevlütünde bağışlanmak için Hatim okuyoruz.Yardımcı olmanızı rica ediyom Kuran-ı Kerim 6 cevap
- [YENİ KAMPANYAMIZ] "Annemin hakkını asla ödeyemem! Çünkü.." Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.