annemin ev baklavası

10.035 görüntülenme · 93 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

emanet55AMİN ablacım RABBİM kabul etsin.....oy ağlama ağlama benide ağlatacaksın bak gül hadi :)

sağol ablacım amin inşallah nebiliym ya canım sıkıldı işte hayat gülmekten ibaret değil kendi sorunlarımız olmasa bile etrafımızdaki herşey de canımızı sıkabilir şimdi senle msjlaşıyorum ya yanımdada tv var 16 yaşında bi kız annesini katletmş yaa allahım noluyo bu insanlara anlıycan bi taraf gülüyo bi taraf ağlıyo neyse coştum ben gidiyim namazımı kılıyım içim fena oldu inşallah görüşürüz alaha emanet ol zeynebimm:H
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

neslihantozansağol ablacım amin inşallah nebiliym ya canım sıkıldı işte hayat gülmekten ibaret değil kendi sorunlarımız olmasa bile etrafımızdaki herşey de canımızı sıkabilir şimdi senle msjlaşıyorum ya yanımdada tv var 16 yaşında bi kız annesini katletmş yaa allahım noluyo bu insanlara anlıycan bi taraf gülüyo bi taraf ağlıyo neyse coştum ben gidiyim namazımı kılıyım içim fena oldu inşallah görüşürüz alaha emanet ol zeynebimm:H

evet ablacım o haberi bende izledim ve tamamını izlemeye tahammül edemedim...çok kızıyorum ve hiç bir anlam verermiyorum ana baba hakkını hiçe sayanlara...şuursuzlar,dinden yoksunlar,boşlar..................
RABBİM hidayet nasip etsin bu ve bunun gibi insanlara...
bende çıkcam şimdi ablacım tamammı..biraz ders çalışayı...hadi inşaALLAH görüşürüz...YARADANA emanetsin ablacııııııımmmmmmmm..:gulegule
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

pes ettiğimi sandınız dimi :)...ııh aslaaaa
Emanet

Emanet

tufan_78pes ettiğimi sandınız dimi :)...ııh aslaaaa

aaaa hoşgeldinizde niye geldiniz ki...biz iyiydik böyle tam işi bağlıyodum yaaa
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

ben oldugum sürece bağlayamazsın kopar o iş :)
Emanet

Emanet

tufan_78ben oldugum sürece bağlayamazsın kopar o iş :)

bak kardeşim yapma ben senin gibi kaç kişiyi yolladım hadii...çık aradan:)
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

emanet55bak kardeşim yapma ben senin gibi kaç kişiyi yolladım hadii...çık aradan:)

ben kimseyı yollamadım ama sanırım ilk olacaksın :):):)
Emanet

Emanet

tufan_78ben kimseyı yollamadım ama sanırım ilk olacaksın :):):)

yok sen son olmayacaksın...ben senide bezdiririm merak etme......
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55bak kardeşim yapma ben senin gibi kaç kişiyi yolladım hadii...çık aradan:)

evet tufan kardeşim kaç kişiyi yolladı bunlardan biri de benim işte:)bence de aradan çıkın:)
neslihantozan

neslihantozan

zemzemmevet tufan kardeşim kaç kişiyi yolladı bunlardan biri de benim işte:)bence de aradan çıkın:)

hoşgeldin hiç uğramıyosn ah ah zeyneple uğraşıyom bendeeee:K
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

neslihantozanhoşgeldin hiç uğramıyosn ah ah zeyneple uğraşıyom bendeeee:K

hoş buldum inş..iyi ki zeynep var yoksam kimle uğraşaktın:K..
nasılsınız iyisiniz inş...beni soracak olursanız aç karınla tariflerinize bakmak beni biraz kötü etti:K
neslihantozan

neslihantozan

zemzemmhoş buldum inş..iyi ki zeynep var yoksam kimle uğraşaktın:K..
nasılsınız iyisiniz inş...beni soracak olursanız aç karınla tariflerinize bakmak beni biraz kötü etti:K

öle wallahi bu kız beni mutlu ediyo demek acıktın bugün pazar abimler evde banada mutfak yolu gözüktüüüüü ii olduğna sevindim k.iiiii bak canım slm ve dua ile:H
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

demek mutfak yolu göründü o zman hazır bişeyler hazırlarken bende size misafir olsam mı ne:)
Emanet

Emanet

zemzemmhoş buldum inş..iyi ki zeynep var yoksam kimle uğraşaktın:K..

hoşgeldin kardeşim bende uğraşıyorum işte bunlarla...yaa işte ablam kıymetimi bilmiyoki...insan yaptıklarını göndererek teşekkür eder amaaaaaaaaa
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55, post: 675588, member: 20924hoşgeldin kardeşim bende uğraşıyorum işte bunlarla...yaa işte ablam kıymetimi bilmiyoki...insan yaptıklarını göndererek teşekkür eder amaaaaaaaaa

:K :K

canım bak evde abiler var şimdi birde gelen giden oldumu yaptıklarını sana nasıl yetsin:) hak ver biraz ablana da:)
Emanet

Emanet

zemzemm:K :K

canım bak evde abiler var şimdi birde gelen giden oldumu yaptıklarını sana nasıl yetsin:) hak ver biraz ablana da:)

banane yaaa o bana özel yapacak zatennn
Emanet

Emanet

zemzemmevet tufan kardeşim kaç kişiyi yolladı bunlardan biri de benim işte:)bence de aradan çıkın:)

ha şöyle anlat tufan_78 e kardeşim ya zorluk çıkarıyo ama ben onunda üstesinden gelirim ya
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55ha şöyle anlat tufan_78 e kardeşim ya zorluk çıkarıyo ama ben onunda üstesinden gelirim ya

tufan kardeşim bence de pes et sonra demedi deme:)
emanet55, post: 675600, member: 12772banane yaaa o bana özel yapacak zatennn

inş da özel yapar ama inanıyorum ki bunca istekten sonra bence de yapar:)
neslihan ablası yap gönder artık şu zeynepe :)
Emanet

Emanet

zemzemmtufan kardeşim bence de pes et sonra demedi deme:)

inş da özel yapar ama inanıyorum ki bunca istekten sonra bence de yapar:)
neslihan ablası yap gönder artık şu zeynepe :)

tufan_78 duy duy...
neslihan ablaaa sende duy duy
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55tufan_78 duy duy...
neslihan ablaaa sende duy duy

:K :K :evet
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.