zynp_rukiyeEsselamun aleyküm canım kardeşim
Paylaşımınız için Rahman razı olsun.
Günümüzde bilinçsizce bir takım kişilerin bu sözleri kullandığıı görüyoruz.
Kendimizi bizi Yaratana bırakmalıyız çünkü Yaratan bizleri daha iyi bilir.
Sürekli nimetler içerisinde olsak şükrün nimetin sağlığın farkında olamayız.
Yaradan bizlere, birisine muhtaç olduğumuzu hatırlatıyor.
Tefekkür edeceğimiz yerde neden başıma bunlar geldi diyerek, sorgulayarak imanımızı zedelememeliyiz.
Bizler, bu hususlara dikkat etmeliyiz ki felaha erenlerden olabilelim.
Rabbim bizleri küfre ve şüpheye düşmekten korusun inşaallah.
Nefislerimizin sahibi olan Allah a emanet ediyorum güzel kardeşim.
Baki selam ve dua ile...B)B)
~*~
Ve aleyküm Selam canım kardeşim. Yorumunuz çok güzeldi, zevkle okudum..Ellerinize, gönlünüze sağlık olsun güzel kardeşim. B) Rahman c.c levh-i mahfuzunda, tüm canlıların kaderini, tıpkı kainatı nasıl düzenlemiş, belli yasa ve nizamlara bağlamış ve her biri için de sebep ve hikmetler halk etmişse, bizler için de aynı kusursuz programı, dengeyi inşa etmiş demektir.. İman edenlerin, bu gerçekleri kabullenmesi zor değildir hamd olsun..Yeter ki, İslam'ın kelime manasını pratik etmekten kaçınmayalım..Yani Teslim olmaktan, nam-ı diğer İslam olmaktan vazgeçmeyelim, ve her şeyi En İyi Bilen'e havale etmeyi ihmal etmeyelim inşallah..Belki de Rahman c.c muhafaza buyursun, bile bile şerri dahi istiyor olabiliriz..Biz zahire göre hüküm verebiliyoruz..Perde arkasını, açıkta ve gizlide olanı en iyi o Basar ve Semi' olan bilir..Hamd olsun O'nun kulu olmak ne güzel:)..Güzel dualarınıza kalbi aminler diyorum güzel kardeşim.Rabbimiz c.c razı olsun güzel yorumunuz için..Hayır ve güzelliklerin, felek çarklarınıza yer etmesi duasıyle..En Emin'e emanetimsiniz inşallah.
~*~