Arkadaşlar Bi Bakarmisiniz
1.348 görüntülenme · 12 yanıt
selamun aleyküm kardeşlerim sizden bir ricada bulunacaktım. kardeşlerim benim 31 mayıs-1 haziran tarihinde sınavlarım var sizden ricam benim için dua etmeniz. bir müslümanın diğer bir müslüman kardeşi için yapmış olduğu dua en hayırlısı ve geçerli olduğu durumdur. kardeşlerim sizinde bildiği gibi birbirimize yapacağımız dualar en makbul olandır. sizlerden dualarınızı benden esirgememenizi istiyorum. allaha emanet olun . allah bu yazıyı okuyup dua eden etmeyen herkesin işlerinde kolaylık versin. hepiniz allaha emanet olunuz.
Selamun Aleyküm Kardeşim Sinavlairinda Rabbim Yardimcin Olsun Inşaallah.ama çalişmayi Sakin Unutma Derslerine:selam Ve Dua Ile.

Hayat bir sınav değilmi zaten..başarı için Nemi yapmak lazım ;
Avf oğlu Abdurrahman oğlu Hümeyd'den: Bir adam, Resû-luîlah (s.a.v.)1 e gelip:
«— Ya Resûlullah! Bana hayatıma uygulayacağım bir kaç ke*lime öğret (öğüt ver). Unutacağım çok şey söyleme» deyince, Resû*lullah (s.a.v.):
«— Hiç bir şeye kızma.» buyurdu.[10]
Hiçbir şeye kızmadan ve sinirlenmeden sınava giriniz..Allah yardım edecektir. hayırlı sınavlar
Avf oğlu Abdurrahman oğlu Hümeyd'den: Bir adam, Resû-luîlah (s.a.v.)1 e gelip:
«— Ya Resûlullah! Bana hayatıma uygulayacağım bir kaç ke*lime öğret (öğüt ver). Unutacağım çok şey söyleme» deyince, Resû*lullah (s.a.v.):
«— Hiç bir şeye kızma.» buyurdu.[10]
Hiçbir şeye kızmadan ve sinirlenmeden sınava giriniz..Allah yardım edecektir. hayırlı sınavlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34680-arkadaslar-bi-bakarmisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Arkadaşlar bakarmisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Arkadaşlar Bi Bakarmisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- bi Bakarmisiniz.... Boykot 5 cevap
- 5 dakika bakarmisiniz ? Evime buyrun... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- şu Cevaba Bakarmisiniz..? Dini Hikayeler 7 cevap
- Siz Olsaniz Bakarmisiniz İslam'da Aile Hayatı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.