Canlar 1 Dk Bakarmisiniz!!!!!!

4.301 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

ARKADAŞLAR CUMARTESİ VE PAZAR AÇIKÖĞRETİM ARA SINAVLARI VAR. BUNUN İÇİN SİZ DEĞERLİ ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM VE ARKAAŞLARIMDAN EĞER VARSA SINAV DUASI ZİHİN AÇICI BİR DUA YAZMANIZI RİCA EDİYORUM ÇALIŞTIM AMA BİLİYOSUNUZ YER GÖK DUAYLA ŞİMDİDEN ELLERİNİZE SAĞLIK YAZANDA YAZMAYANDA CANINIZ SAOLSUN SAYGI VE SEVGİLERİMLE ALLAHA EMANET OLUN....
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

Yokmuuu Arkadaşlar Bana Yazan Yokmuuu:((
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Selamün Aleyküm

Sinav Duasi Zihin Açici Dua Bilmiyorum Duymadimda Açikçasi.bol Bol Ayetel Kürsi Okuyun Bence Gidene Kadar çekin Bi Besmele Başlayin Sinava.inşallah Ii Geçer Siniviniz.allaha Emant Olun.hayirli Cumalar
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Bende Sizin İÇİN öğlen Nazmindan Sonra Okurum Ayetel Kürsi 3defa
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.bende yarın ve pazar günü sınava gireceğim..allah yardımcın olsun...ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN...ALLAHA EMANET OL
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

selamün aleyküm sizin gibi bende yarın sınava giricem,allah hepimize yardım etsin herkese başarılar
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

fatmanaselamün aleyküm kardeşim.bende yarın ve pazar günü sınava gireceğim..allah yardımcın olsun...ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN...ALLAHA EMANET OL

selamün aleyküm

Allah sanada zihin açıklığı versin.Dün sana mail attım.önce verdiğin adresin arasına altçizgi koydum iletilmedi diye hata mesajı geldi.sonra tre koydum sadece inşallah gelmiştir bi bakarmısın bana gelmedi msajı gelmedi çünkü.yoksa başkasına mı gönderdim ben o maili
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

isranurrselamün aleyküm

Allah sanada zihin açıklığı versin.Dün sana mail attım.önce verdiğin adresin arasına altçizgi koydum iletilmedi diye hata mesajı geldi.sonra tre koydum sadece inşallah gelmiştir bi bakarmısın bana gelmedi msajı gelmedi çünkü.yoksa başkasına mı gönderdim ben o maili

aleyküm selam sağol canım..inaşallah iyi geçer bende bu açık öğretim derdinden kurtulurum....ALLAHA EMANET OL
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

şimdi tekrar deniycem tamam silebilirsin ben bu adrese gönderdim önemsiz maillere de bak gelmiştir mutlaka
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Sayfamın küçük-büyük öğrencileri :)))))))

Rabbim zihin açıklığı versin inşallah, Rabbim hayırla başarmanızı nasip etsin inşallah.

Benım bacımda sınava girecek ona da rabbim zihin açıklığı versin inşallah
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm seleny ve tüm sınava girecek kardeşlerim... Allah Yardımcınız Olsun Allah Zihin açıklığı versin inşallah Sınavlarınız iyi geçer başarılı sonuçlar alırsınız ... Allah'a emanet olun selametle ....

NOT : Benimde açıköğretim sınavlarım var :) 2 senedir 3.üncü sınıfı geçemedim :D

selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

isranurrSelamün Aleyküm

Sinav Duasi Zihin Açici Dua Bilmiyorum Duymadimda Açikçasi.bol Bol Ayetel Kürsi Okuyun Bence Gidene Kadar çekin Bi Besmele Başlayin Sinava.inşallah Ii Geçer Siniviniz.allaha Emant Olun.hayirli Cumalar

saolasın Allah razı olsun sağlıcakla ve dualarla kal
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

gecekonduselamun aleyküm seleny ve tüm sınava girecek kardeşlerim... Allah Yardımcınız Olsun Allah Zihin açıklığı versin inşallah Sınavlarınız iyi geçer başarılı sonuçlar alırsınız ... Allah'a emanet olun selametle ....

NOT : Benimde açıköğretim sınavlarım var :) 2 senedir 3.üncü sınıfı geçemedim :D

saolasın Allah razı olsun sağlıcakla ve dualarla kal inşallah sende geçersin başarılar
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

neslihantozanselamün aleyküm sizin gibi bende yarın sınava giricem,allah hepimize yardım etsin herkese başarılar

saolasın Allah razı olsun sağlıcakla ve dualarla kal
inşallah rabbim yardımcıımız olsun amin
demed

demed

Yeni Üye · 1 mesaj

zihin açıcı dua

zihin açıcı dua

sa kardeşim duayı gönderiyorum inşallah faydalı olur ..............
bismilllahirrahmanirrahim ferdün hayyun kayyum hakemun adlun kuddusun iyyake nabudu ve iyyake nestain inna fetahna leke fethan mübina......:a35::a35::a12::a04: allah yardimcin olsun allaha emanet ol....
gokceayan

gokceayan

Kıdemli Üye · 336 mesaj

Allah razı bende aldım duayı okuycam inş finallerimde.Allaha emanet ol.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.