Sen!nefsine gel bir söz söyle....

1.026 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm...
nefsinize söylemek istediklerinizi yazmanızı,içinizden nefse karşı geçenleri bu foruma dökmenizi istiyorum...yazandanda yazmyandanda RABBİM razı olsun...selam ve dua ile..

Ey nefis!eğer yüreğin varsa,içindeki düşmanlığın yüzüne tükür!vefasızlığı kapıdan kov!zulmü ayaklarının altına al,çiğne....
Emanet

Emanet

hayırlı akşamlar....
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

EY NEFSİM Batılı susledin hakmış gibi, Haram yedirdin helalmiş gibi ... Nedir senden çektigim
Emanet

Emanet

selimoğluEY NEFSİM Batılı susledin hakmış gibi, Haram yedirdin helalmiş gibi ... Nedir senden çektigim

RABBİM razı olsun...
nefsimizin eziyetinden birgün kurtuluruz inşaALLAH...
selam ve dua ile......
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

aleyküm selam nefsim başımın belası öyleki herseferinde başımı döndürüyo ama ben herseferinde ne olursa olsun doğruyu rabbimin izniyle buluyorm ve diyorum ki ey sınır bilmez nefis süsleme artık günahları bitmez sandrma ömrümü ve sana inat dinlemiycem rahat bırak beni ve mümin kardeşlerimi allaha emanet ol
Emanet

Emanet

neslihantozanaleyküm selam nefsim başımın belası öyleki herseferinde başımı döndürüyo ama ben herseferinde ne olursa olsun doğruyu rabbimin izniyle buluyorm ve diyorum ki ey sınır bilmez nefis süsleme artık günahları bitmez sandrma ömrümü ve sana inat dinlemiycem rahat bırak beni ve mümin kardeşlerimi allaha emanet ol

ALLAH razı olsun ablacım...
ne mutlu sana ki nefsine yenilmiyorsun...
RABBİM bunu her daim sana ve bizlere yaşatsın...
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

emanet55ALLAH razı olsun ablacım...
ne mutlu sana ki nefsine yenilmiyorsun...
RABBİM bunu her daim sana ve bizlere yaşatsın...

amin canım sağol:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.