Devam edelim
Devam edelim
نعىمة;671079yukarda yazılanları okudun mu gerçi ne farkeder...
ayrıca ben şunu bunu kafir görmem nemelazım...
Yukarıda bir çok yazı var hangisini soruyorsun ?
İşte sorun bu zaten sen gerçekte kimseyi kafir olarak görmüyorsundur ama uslub yada anlatımda bir sorunumuz var..Bundan dolayı sanki biz Allah muhafaza kafrimişiz gibi muameleye maruz kalıyoruz.
Normalde dini bilgiler yada sohbetler icazet alınmadan anlatılmaz zira fayda verecem diye zarar verebiliriz.Çünkü sohbetlerde karşıya ne ile muamelede bulunacaksın hal ile mi söz ile mi?
Hal ilmini bilirmisin yada kelam ilmini ,eğer bilmesen Allah sana beni kullarıma anlat diye sana ilim tahsil ettirmiştir yani senin terbiyeni Zülcelal kendisi bizzat üstlenmiştir o ayrı mesele..Şu yazdıklarıma bak birde kendine bak güzel kardeşim..
Bu terbiyede BASIT genişlik veren ,KABIT darlık ve sıkıntı veren hiç düşündünmü örneğin yüreğine bir sıkıntı girdiğinde bu nedendir diye?
Tabi bunlar örneklerden ibaret.
Bak Şengül kardeşimiz gitti,Hakedendiş gitti bir düşün bakalım bu yazıları Geylani yazsaydı ve bunu herkes bilseydi sence bu foruma kaç kişi girerdi ?
Bende bu açtığım forumdan kaçmak istedim ama bunda bir hayır vardır ki kaçmaktan vazgeçtik tabi bu suçu sana bağlamak hepden doğru olmaz bizlerde mutlaka suçluyuz.
Hakkını helal et güzel kardeşim..
Slm ve Dua ile..