aminenur, post: 666143, member: 37970İslâmda ilk ezân okuyan Bilâl-i Habeşî'dir(ra)
Kurân-i kerîmi açiktan okuyan ilk sahâbî
2008 Türkiye kupası şampiyonu hangi takımımızdır ? Lütfen cevabı veren tebrik etmeyi unutmasın :K
3.917 görüntülenme · 48 yanıt
aminenur, post: 666143, member: 37970İslâmda ilk ezân okuyan Bilâl-i Habeşî'dir(ra)
Kurân-i kerîmi açiktan okuyan ilk sahâbî
Çoban UveysABDULLAH BİN MES'ÛD ( r.a)
2008 Türkiye kupası şampiyonu hangi takımımızdır ? Lütfen cevabı veren tebrik etmeyi unutmasın :K
aminenursoru sormayı unutmuşlsun kardeşimmmmmmmmmmmmÖYLE MİYA SONRADAN AKLIMA GELDİ AMA GEÇMİŞTİ NEYSE SAĞOL BENİM YERİME SORU SORDUĞUN İÇİN:)
ben sorayım senin yerine
türk edebiyatının üstadı kim? 25 mayıs 1983 vefat etti

Im_muslim, post: 666593, member: 20924Cevap veriyorum kardeşim...Şanlı KAYSERİSPOR....
Canı gönülden kutlarız tüm emeği geçenleri...
Kardeşim ben bugün memlekete ailemin yanına gidiyorum...
Bir kaç gün siteye giremem sanıyorum...Hakkınızı helal ediniz..
ALLAHaısmarladık ahmetim
selam ve dua ile...
Sorumuda sorayım: Sitemizin değerli bir abisi. Fetfiyede yaşamaktadır...
Çoban UveysSelamunaleykum Allah c.c. emanet ol kardeşim bekliyecegiz seni insallah selametle
Cevap Kasım abi benim sorumda cok basit sitemizin En değerlilerinden En aktif üyesi paylaşımları çok faydalı Güzel yürekli kardeşimiz kim aceba_?
resulemeftunHavayı biraz değiştiriyim ve soru soruyorum...
islamiyette ilk müslüman kimlerdir?Efendimizin yolunda giden ilk kişiler kimlerdir?...
Çoban UveysSelamunaleykum kardeşim iyi niyetinden dolayı tşkler Allah c.c. razı olsun neyse bu tip insanlar dan fazlaca var neyse muhatap olarak almıyorum o şahısı benim sorumun cevabı gelmedi maalesef ?
emanet55, post: 666941, member: 72504boşveriiiiiiiin..
bende ilk okuyuşumda kızdım ama sabır önemli....
neyse dönelim oyunumuza...
cevdet-71 desem doğru olurmu acaba...
Çoban UveysSelamunaleykum kardeşim iyi niyetinden dolayı tşkler Allah c.c. razı olsun neyse bu tip insanlar dan fazlaca var neyse muhatap olarak almıyorum o şahısı benim sorumun cevabı gelmedi maalesef ?
emanet55, post: 666951, member: 16903aliye_aliye mi yoksa.......
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34516-bu-kim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.