Bu kim ?
3.951 görüntülenme · 48 yanıt
Selamunaleykum değerli İslamiyet ailemiz bir değişiklik yapalım biraz eğlenelim,düşünelim,araştıralım konu çok basit birimiz bir soru soracak mesela siteden bir üye veya unutulmuş değerli bir önder,şair,yazar,ünlü birisi vb.gibi bilen soruyu sorma hakkını kazanacak ilk olarak ben başlayım.
Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük mimarı doğum yeri Kayseri dir ???
Nevin_1982, post: 666101, member: 80125ve aleyküm selam MİMAR SİNAN:K:K çok sağol kardeşim emeğine sağlık
soru sormayı unutmuşlsun kardeşimmmmmmmmmmmm
ben sorayım senin yerine
türk edebiyatının üstadı kim? 25 mayıs 1983 vefat etti
arkadaşlar bilen tekrar soru soracak evet bildiniz maşallah necip fazıl üstad
o zaman tekrar ben sorayım
Türk milletinin yetiştirdiği en büyük tasavvuf erlerinden ve Türk dili ve edebiyatı tarihinin en büyük şairlerinden biri kimdir?
o zaman tekrar ben sorayım
Türk milletinin yetiştirdiği en büyük tasavvuf erlerinden ve Türk dili ve edebiyatı tarihinin en büyük şairlerinden biri kimdir?
Im_muslimN. Fazıl Kısakürek
Soru: Başöğretmen kimdir...(başka birşey gelmedi aklıma...)
:K:K:K HOCAM SORUNUZA GÜLMÜYORUM AKLIMA BİRŞEY GELDİ ONU ANLATMAK İSTEDİM.BU GÜN ÇOCUKLAR DEĞERLENDİRME YAPTIM.BAŞÖĞRETMENİMİZ KİMDİR DEDİM...
CEVABA BAKIN.:
HABİBE BOY:K
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKOsmanlinin şeyh Edebalinin Kiziyla Evlenen Padişahidir...?????????????
osman bey ..........
Im_muslimN. Fazıl Kısakürek
Soru: Başöğretmen kimdir...(başka birşey gelmedi aklıma...)
cevap veriyorum
hz MUHAMMET(saV) o insanlıga edepi_hoşgörüyü_barışı_huzuru-saygıyı ..................ögretmiştir.............................
Türk milletinin yetiştirdiği en büyük tasavvuf erlerinden ve Türk dili ve edebiyatı tarihinin en büyük şairlerinden biri kimdir
aminenurcevap veriyorum
hz MUHAMMET(saV) o insanlıga edepi_hoşgörüyü_barışı_huzuru-saygıyı ..................ögretmiştir.............................
Türk milletinin yetiştirdiği en büyük tasavvuf erlerinden ve Türk dili ve edebiyatı tarihinin en büyük şairlerinden biri kimdir
Yunus Emre...
Bayrak Şairimiz kimdir...
Im_muslim, post: 666122, member: 16903:K:K:K
Habibe Boy kim öğretmenim...
KİM OLACAK ÖĞRETMENLERİ...:K
ÂNI YAŞA...
MAZLUMkulsezai karakoç
İlk ezan okuyan sahabemiz kimdir?
İslâmda ilk ezân okuyan Bilâl-i Habeşî'dir(ra)
Kurân-i kerîmi açiktan okuyan ilk sahâbî
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34516-bu-kim · 07.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.