şu anda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
17.586 görüntülenme · 132 yanıt
emanet55
yalnız...
yorgun...
bitkin...
halsiz...
düşünceli...
sıkıntılı...
hasta...
biraz çaresiz...
uzar gider bugünkü ruh halim...
oooooooooo kardeşim ne oldu hayırdır canınızı sıkan bişey mi oldu canınızı sıkmayın
gülkoksamharika bir başlık olmuş kendimi şu günler hiç ii hissetmiorum
sıcaktandır kardeşim yaz geldi herkes iyi hissetmiyo kendini
atrissadece cok siniriıyım nısanlıma kızgınım dunden berı konusmuyorum konusmuycamda takı onu aglatan akadar :D
aaaaaaaaaaçok yazık ağlatma nişanlını o seni kızdırmak istememiştir.
gercekten sadece ınsan kendıkendıne sorun yaratıp sıkılsa ne ala ama baskalrının yarattıgı sıkntılar uzucu ben kımseyı kırmak yada sole dıyım soyledıgım bır soz ıle uzmek ıstemem gunah derım ezıyet cekmesın ama bazıların acektırmek lazımkı yapmasınlar bastada nısanlım allahım affet
atrisgercekten sadece ınsan kendıkendıne sorun yaratıp sıkılsa ne ala ama baskalrının yarattıgı sıkntılar uzucu ben kımseyı kırmak yada sole dıyım soyledıgım bır soz ıle uzmek ıstemem gunah derım ezıyet cekmesın ama bazıların acektırmek lazımkı yapmasınlar bastada nısanlım allahım affet
ooooooooooooooo anlaşılan baya derin yara almışız :a43:
tabi bazen yapmak gerekli ama aşırısına kaçmayalım
inşallah anlar nişanlın
selam ve dua ile..
atrissadece cok siniriıyım nısanlıma kızgınım dunden berı konusmuyorum konusmuycamda takı onu aglatan akadar :D
selamun aleyküm..
birazcık inatçımıyız ne?:a32:
insaf edin neden ağlatıyosunuzki?
canınız acımazmı ağlayınca?
mervenur1oooooooooo kardeşim ne oldu hayırdır canınızı sıkan bişey mi oldu canınızı sıkmayın
RABBİM beterinden korusun...
RABBİM başka sıkıntılar vermesin..
bizimkide dert deyip büyütüyoruz belkide...kimbilir..
rahatsızım kardeşim...e yalnızlık,halsizlik,bitkinlik hepsi bi arada şükürler olsun..
emanet55RABBİM beterinden korusun...
RABBİM başka sıkıntılar vermesin..
bizimkide dert deyip büyütüyoruz belkide...kimbilir..
rahatsızım kardeşim...e yalnızlık,halsizlik,bitkinlik hepsi bi arada şükürler olsun..
amin amin kardeşim
geçmiş olsun havalar sıcak ondandır yaz ayı insanı yorgun ve bitkin düşürüyo
yaz aylarında dikkatli olun Allah korusun sıcakla insana herşey olabılır
sela ve dua ile...
emanet55selamun aleyküm..
birazcık inatçımıyız ne?:a32:
insaf edin neden ağlatıyosunuzki?
canınız acımazmı ağlayınca?
aklı basına gelene kadar devam ederım ınat var evet ama onun ıyılıgı ıcın ınsanları uzmenın cezasını anlasın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34466-su-anda-kendinizi-nasil-hissediyorsunuz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sadece 1 kelimeyle kendinizi nasıl anlatırsınız? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 64 cevap
- Azrail (as) Bir Tane Olduğu Halde, Bir Anda Vefât Eden Bir Sürü İnsanın Ruhunu Nasıl İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- buyrun kendinizi sınayın İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- Eğer kendinizi iyi hissetmiyorsanız Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Önce Kendinizi Eleştirin ve Sorgulayın Nasihatler 13 cevap
- Kendinizi EŞ OLARAK Alır mıydınız..? İslam'da Aile Hayatı 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.