sadece 1 kelimeyle kendinizi nasıl anlatırsınız?
5.973 görüntülenme · 64 yanıt
RE: sadece 1 kelimeyle kendinizi nasıl anlatırsınız?
selam bir kelimeyle anlatmak gerçekten çok zor. iyi yönümü mü yoksa kötü yönümü mü yazayım bilemedim. ikisini de yazsam bi sakıncası olur mu acaba? yine de yazayım:
1- Fedakar
2-inatçı
selametle kardeşim..
selam bir kelimeyle anlatmak gerçekten çok zor. iyi yönümü mü yoksa kötü yönümü mü yazayım bilemedim. ikisini de yazsam bi sakıncası olur mu acaba? yine de yazayım:
1- Fedakar
2-inatçı
selametle kardeşim..
gecem yazdı:selamun aleyküm kardeşim.kalpsiz? ben katılmıyorum.belki pişman ama kocaman bir yüreğin var sevgi dolu..selametle
KALPSİZ VE PİŞMAN
TeveKKul yazdı:s.a kardeşimhepimiz günahkar ve pişmanız ama kardeşlerim bunların yanına birde tevbekar kullar olduğumuzuda ekleyelim.selam ve dua ile
günahkar ve pişman :(
hakkaten gecem ya gsli olabilirsin ama o kadar da kalpsiz diilsin...:)))biliyorum sevgi dolu bi kalbin var..
guler yazdı:
gecem yazdı:selamun aleyküm kardeşim.kalpsiz? ben katılmıyorum.belki pişman ama kocaman bir yüreğin var sevgi dolu..selametle
KALPSİZ VE PİŞMAN
hakkaten gecem ya gsli olabilirsin ama o kadar da kalpsiz diilsin...:)))biliyorum sevgi dolu bi kalbin var..
kardeşlerim
AMA KİŞİ KENDİ YÜREGİ NASILSA KARŞINDAKİNİDE O SANIR DERLER.
[m****[/m****KARDEŞİM BENİM İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUGUNU BÜTÜN YAZAMAKLA ANLATAMIYORUM.SENİNLE HER KONUŞMAMIZ BENİ ÇOK RAHATLATIYOR BUNU BİLİYORSUN.İYİKİ VARSIN KARDEŞİM.
eminesena yazdı:sağolun
guler yazdı:
KALPSİZ VE PİŞMAN
kardeşlerim
AMA KİŞİ KENDİ YÜREGİ NASILSA KARŞINDAKİNİDE O SANIR DERLER.
[m****[/m****KARDEŞİM BENİM İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUGUNU BÜTÜN YAZAMAKLA ANLATAMIYORUM.SENİNLE HER KONUŞMAMIZ BENİ ÇOK RAHATLATIYOR BUNU BİLİYORSUN.İYİKİ VARSIN KARDEŞİM.
KARDEŞİM BENİ BİLMEMDE SEN ÇOK TATLISIN.YÜREGİNİN GÜZELLİĞİ KALBİNE VE YAZILARINA YANSIYOR.BU ARADA UNUTMADA OKADAR GÜZEL RESİMLERİ YOLAYAN KİŞİ TABİKİ TATLI OLACAK:D:D:DSANA GELSİN EMİNESENA:D
eminesena yazdı:
yaw ben kendimi anlatacak kelime bulamıyorum.:)karaktersiz miyim ne..ya hem duygusalım,hem sinirli,hem inatçıyım hem dikbaşlıymışım.of ben pas diyeyim yine..
KARDEŞİM BENİ BİLMEMDE SEN ÇOK TATLISIN.YÜREGİNİN GÜZELLİĞİ KALBİNE VE YAZILARINA YANSIYOR.BU ARADA UNUTMADA OKADAR GÜZEL RESİMLERİ YOLAYAN KİŞİ TABİKİ TATLI OLACAK:D:D:DSANA GELSİN EMİNESENA:D
aa niye herkes kendini karalıyo..zerrrin abla olur mu öyle ya..sen bi-ta-ne-sin..B):D
zerrin yazdı:
ben kendimi anlatacak kelime bulamıyorum :)
sinirli, duygusuz, herşeye muhalefet olan biriymişim..
öyle diyolar :D
aa niye herkes kendini karalıyo..zerrrin abla olur mu öyle ya..sen bi-ta-ne-sin..B):D
:p
ay....:)şımardım şimdi.demek ki ayrıca şımarık biriyim..
:p
gecem yazdı:
eminesena yazdı:
yaw ben kendimi anlatacak kelime bulamıyorum.:)karaktersiz miyim ne..ya hem duygusalım,hem sinirli,hem inatçıyım hem dikbaşlıymışım.of ben pas diyeyim yine..
ay....:)şımardım şimdi.demek ki ayrıca şımarık biriyim..
şu anda çok üzgünüm :(:(:(:(:(
şu anda çok üzgünüm :(:(:(:(:(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6001-sadece-1-kelimeyle-kendinizi-nasil-anlatirsiniz · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.